2777
2789
عنوان

بدویین،میخوام بگم شوهرم بذر سبزی بخره،چیا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 48 پست
اون دوتا پره پایین باید بمونه تا بازم بهت ریحون بده.یعنی از ته ته نباید بچینیش. بعدم صبح زود افتاد ...

مرسی عزیزم 

چندتا سوال دارم اگه بلد باشی کمک کنی بهم ممنون میشم 

الان من بذر سبزیارو دارم 

مثلا شاهی،خیلی ریزه،موقع کاشتشون تو باغچه باید دونه دونه بکارم بعد چندسانت فاصله بدم بین هر دونه؟؟ 

یا تربچه،نمیشه تو هر ۴_۵سانت چندتا دونه کنار هم بریزم؟باید فقط یدونه بریزم؟

مرسی عزیزم  چندتا سوال دارم اگه بلد باشی کمک کنی بهم ممنون میشم  الان من بذر سبزیارو دار ...

ما دو ۳ تایی میریختیم.ولی همشون در میومدن.عمق خاک رو بزن نت.زیاد نباید عمیق باشه وگرنه خراب میشن.

ولی هیچی سبزی خونگی نمیشه.کود شیمیایی ادم نمیده میفهمه چین🌹

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.