2777
2789
عنوان

کیا پژو پارس دارن؟ بیاین

383 بازدید | 11 پست

میگن خرجش زیاده درسته؟ قطعاتش گردنه؟ 

من خودم خیلی دوس دارم پارس بخریم اما یکی بهمون گفت تیبا بخر کم خرج تره نظر شما چیه اینم بگم بیشتر واسه جاده میخایم

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما داریم ولی چون شوهرم خودش مکانیک بوده بلده هرچی میشه خودش درستش میکنه

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.

اگه پول دارین پژو پارس بهتره تا تیبا. بعداهم بخوای بفروشی عوض کنی بهتر میفروشیش

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
من دارم ۲ سال و نیمه کوه و کمر و گردنه و جاده و... رفتیم هنوز طوریش نشده.فقط ی بار لاستیکش ترکید ی ب ...

پارس؟ 

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️