2777
2789
عنوان

از وقتي گفتم نگران نباش كنكور قبول نشدي ميفرستمت آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 34 پست
قبول نميكنه راه كار ميخوام

منو زنده براش مثال بزن

از یه رشته دیگه انصراف دادم

نشستم سر تجربی برای دندون پزشکی

صدبارم اقدام به اینور و اونور کردم کم کم هزینش ماهی 1000 یوروعه کم کم کما یعنی 2000 تا رو میخواد بهش بگو مگه الکیه؟

جهان سوم کشور نیست شخص است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی آلمان فقط چند سال باید کالج ( دبیرستانُ ) از اول بخونه! کدوم آدم عاقلی ۳ سال اینجا دبیرستان میخ ...

نه تحقيق كرده يه سال كالجه زبان آلماني هم داره ميخونه خودش با استعداده

قبول نميكنه راه كار ميخوام

بگو دختر دوستم می خواستخ بره نتونسته

بگو پول نداریم

بگو سخته

بگو دانشجوی دندون پزشکی نمی خوان 

بگو پشیمون شدم نمی تونم بفرسمت نمی خوام ازت دور بشم سخته

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بگو منظورم این بود که در صورتیکه تلاش کنی و  رتبه عالی و نزدیک بیاری ولی باهاش رتبه دلخواهتو قبول نشی.یعنی مثلا اگر دندون رتبه هزار و‌پونصد بخواد و تو رتبت دو هزار بشه .وگرنه اگر بخوای رتبه ده هزارو بیاری آلمان بی آلمان.سال دیگه هم باید بخونی

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
نه تحقيق كرده يه سال كالجه زبان آلماني هم داره ميخونه خودش با استعداده

خب چی بگم.

اگه واقعا شرایطش خوبه بفرستید🤔

ولی تاجایی که من میدونم اینطور نیست.

اول باید زبان آلمانیُ فول باشه

یعنی سطح زبان آلمانیش در حد مطلوب باشه!

بعدش ۳ سال کالج

و اگر معدلش خیلی بالا باشه میتونه بره پزشکی یا پرستاری.

یکی از نزدیکان ما میخواست بره

برای همین اطلاع دارم.

انقدر شرایط سخت بود که منصرف شد.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
تيكه پاره ام ميكنه لج ميكنه بدتر ديگه نميخونه

تقصیر خودتونه چرا تو کاراش دخالت کردین اخه مگه درس خوندم اشکالی داره الانم با یه مشاور صحبت کنید

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

اما این رو هم متذکر بشم که

هدف دختر شما تحصیل توی کشور آلمان نیست راستش

ایشون به خاطر فرار از کنکور و استرسی که داره فعلا خودشُ راضی کرده ( به صورت ناخود آگاه )

قصد بی احترامی ندارمااا

اما چون خودم توی شرایطش بودم دارم میگم.

ایشون حتی اگه آلمان هم بره ممکنه پشیمون بشه

چون تصمیمشُ بر اساس عقل و منطق نگرفته

فقط به عنوان یه راه فرار از کنکور داره به آلمان فکر می کنه و در حقیقت درکی از سختی های مسیر نداره! ( حتی خودشم تا توی شرایط قرار نگیره نمیفهمه چه اشتباهی کرده! )

اگر اینجا قبول شد و خوند میتونید برای خارج کشور روش سرمایه گذاری کنید! 

اگر نخوند بدونید هدفش همینی هست که میگم.

این پیام من رو هم بهش نشون بدید و رک و راست باهاش حرف بزنید.

موفق باشید

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
بچه ها رو پر توقع بار مياريد كه چي اگه چند ميليارد پول داريد كه خوب بفرستيدش وگرنه بهش بگو پول& ...

نه والا ، اخه خودش گفت تحقيق كردم نهايت با پونصد تومن ميتونم برم

نه والا ، اخه خودش گفت تحقيق كردم نهايت با پونصد تومن ميتونم برم

اشتباه تحقيق كرده الان حداقل خرج يه ترم رو ميخواد ؟يه حداقل فقط چهل هزار دلار بايد بذاره كنار ميشه همون يه ميليارد تازه نه براي كل شش سال و همه خرجش 

حتی همش میگی بچم تحقیق کرده! 

خودت هیچی خبر نداری!

د اگه نمیتونی بفرستیش سعی کن بهش ارامش بدی نه با دروغ....

باید بشینی باهاش حرف بزنی و صادق باشی.

کنکورم واقعا نه درسته نه عادلانه خود کنکور کلا مشکل داره...

باهاش صحبت کن همدردی کن ولی بگو که الان زوده بخواد بره آلمان...سعی کن مستقیما نگی که فقط بخاطر استرس ش بوده و دروغ گفتی چون یه نوجوون رو خیلی اذیت میکنه و همینجوری درگیر حاشیه میشه.

تو بهش بگو بخون که قبول میشی حتما اطمینان بده که شانسش خیلی بالا هست.

بچه داره درس میخونه،نتیجه شم میگیره.خلاصه سعی کن فقط بهش انگیزه بدی ولی دروغ نگو قول نده وعده نده بذار اگر خودش میخواد انقدرم بااستعداد و پر تلاش هست،بدست ش بیاره.میتونه اینو همیشه بهش بگو.