2777
2789

بهترین و جذابترین و به یاد ماندنی ترین خاطرات موارد بالا

من خودم شب خاستگاری یادمه که با پدرش اومده بود (مادر شوهرم فوت کردن)

بعدش یکم نشستن حرف زدن بعد من چایی رو بردم، به همه دادم اخر رسیدم بهش، چای رو که برداشت یکم هول شد لیوان چای دااااااااغ از دستش افتاد همــــــش ریخت رو لباساش😂😂

همچین قرمز شده بود طفلک داشت کباب میشد😂😂😂

اخرش پا شد پیرهنشو در اورد زیرش تی شرت ساده استین کوتاه داشت

بیچاره تا اخر مجلس حرف نزد

هنوز که هنوزه پیرهن سفیدش با لکه چایی هنرنمایی من تو کمدمونه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شوهرم یک عدد آقای طلبه ی جیگر و عشقه♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥      خیلی عاشقشم مهربونترین ادم دنیاست🌹

😂😂😂😂😂👋🍃

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                 توجه توجه عشقم تتلیتی اعظم قبلییی برگشتههههههه خاسسستم یاداوریییی کنمممممم✌✌✌😌😌😌😌😌                                                               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂😂😂😂

شب خواستگاری ۲۲بهمن بود برف بود گرم بود برقا هم همش میرفت

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

با شوهرم دوست بودیم 5 سال شب خاستگاری که رفتیم تو اتاق حرف بزنی با عرض معذرت شهوتی شده بود😂😂😂😂

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕
تو اتاقم روز خواستگاری  شوهرمم ببخشید شروع کرد به بوس لب 😑😐😅

سوء استفاده کردین😂😂😂😂

شوهرم یک عدد آقای طلبه ی جیگر و عشقه♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥      خیلی عاشقشم مهربونترین ادم دنیاست🌹
با شوهرم دوست بودیم 5 سال شب خاستگاری که رفتیم تو اتاق حرف بزنی با عرض معذرت شهوتی شده بود😂😂😂😂

دقیقا عین شوهر من البته ما ۲ سال تقریبا دوس بودیگ 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 
تو اتاقم روز خواستگاری  شوهرمم ببخشید شروع کرد به بوس لب 😑😐😅

میشه بیاید تاپیک آخرم نظر بدید؟🥺 راجع ب بارداریه🥺🙏

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

😂😂 من ی خاستگارداشتم خجالت میکشید پاشه بریم تواتاق بزرگاک گفتن برید حرف بزنید  اون خجالت کشید من اول پاشدم گفتم بفرمایین  هنوزم ک هنوزم داداشم واجیم مسخرم میکنن میگن هول بودی و..