2777
2789
عنوان

خاطرات شب خاستگاری، نامزدی، عقد و عروسی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7050 بازدید | 81 پست
روز خواستگاری فصل اول عصر جدید بود همه نشسته بودن منم چایی اوردم گرفتم بعد رفتم نشستم جلو تلویزیون و ...

😂😂😂👋

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                 توجه توجه عشقم تتلیتی اعظم قبلییی برگشتههههههه خاسسستم یاداوریییی کنمممممم✌✌✌😌😌😌😌😌                                                               

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیو؟ اخه بعدش هربار ک اومدن خواستگاری از قصد شبایی میومدن ک عصر جدید داشت 😂

که رفتن خونه رو متوجه نشدی؟

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شوهرم یک عدد آقای طلبه ی جیگر و عشقه♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥      خیلی عاشقشم مهربونترین ادم دنیاست🌹
چه حس خوبیه دوس پسرت بیاد خواستکاری باهاش تو اتاق بحرفی.چون حرفی وجود نداره صد در صد میرین سمت اونچی ...

الان مجردین یا متاهل با ازدواج سنتی

‌اره خیلی باحال بود کلااا همه چیزم من بهش خط میدادم که مهریه چی باشه جهززیه چی بدم اونم بهم گفت بابای من عروسی پارتی مانند تو کتش نمیره به خاطر شغلش نگو بگو میریم سفر و کلیپ پر میکنیم 😅

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 
😂😂 من ی خاستگارداشتم خجالت میکشید پاشه بریم تواتاق بزرگاک گفتن برید حرف بزنید  اون خجالت کشید ...

نه اتفاقا بهش فکر کردم به نظرم کارت عاقلانه بود هر دوتاتون میشستید باید به زور بلندتون میکردن؟😂

فقط شب خواستگاری خودم که خیلی خانوم و مودب تو اتاق نشسته بودم تا صدام کنن از بیکاری گوشیمو برداشتم بازی کنم تا قفلشو باز کردم ارمین بلند گفت صدامو داری و اینگونه بود همه از خنده فرشو گاز میزدن

شب خواستگاریم درو که زدن هول شدم بدون روسری و لباس با یه تیشرت میخواستم برم توحیاط درو باز کنم  

شعور و شخصیت مهم ترین آپشنِ انسان بودنه👌🏼                                                       
فقط شب خواستگاری خودم که خیلی خانوم و مودب تو اتاق نشسته بودم تا صدام کنن از بیکاری گوشیمو برداشتم ب ...

🔫😂😂😂😂😂😂😂👋

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                 توجه توجه عشقم تتلیتی اعظم قبلییی برگشتههههههه خاسسستم یاداوریییی کنمممممم✌✌✌😌😌😌😌😌