2777
2789
عنوان

پدرهایی که صاحب دختر هستند بخوانند...

| مشاهده متن کامل بحث + 6350 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالی بود.. ممنون گاهی اوقات پدرها یادشون میره اولین مرد زندگی دخترهاشون هستن. اونها هستن که میشن الگوی مرد زندگی. اگر پدرها با دخترهاشون پرخاش کنن, بهشون زور بگن,اعتماد به نفسشون را پایین بیارن , کتکشون بزنن , جدیشون نگیرن و ..... این دخترها هیچوقت یاد نمیگیرن که حق و حقوقی دارن و بعدها فکر میکنن اگر توی اجتماع زدن توی سرشون, کتکشون زدن , شخصیتشون را خرد کردن و بهشون زور گفتن, یک مسئله طبیعیه و همه مردها اینطورن. نمیشه از این دخترها توقع داشت پارتنر و یا مرد خوبی برای زندگیشون انتخاب کنن چون نمیشناسن و ندیدن... مرز خوب بودن براشون تعریف نشده.... (البته به طور کلی)
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
25. با هم بر روی چمن ها دراز بکشید، و ابرهای آسمان را به یکدیگر نشان بدهید، اینکار برای ورود به دنیای واقعی بسیار موثر است. آپلود عکس | آپلود | سایت آپلود عکس | اپلود عکس
فروشگاه اینترنتی لباس کودک دلبند http://www.delband.com
2810