2777
2789
عنوان

شوهر زن ذلیل خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21687 بازدید | 81 پست
مگی جون تو با این رفتار مامانت چه طور کنار می یای؟ رو روابطت با شوهرت اثر نمی ذاره؟ احساس بدبختی نمی کنه ؟ حسرت زندگی اون طرفو نمی خوری؟به مامانت نمی گی این حرفا رو تموم کنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگی جون قلقلکش بده براش جوک تعریف کن. خودت با تمام وجود بخند. مطمئن باش حس خوب و شاد تو کم کم روی اون هم اثر می ذاره. زن و شوهر ها بعد از مدتی شبیه هم میشن. تو اونو شبیه خودت کن نذار تو شبیه اون بشی.
مگی جون دستت درد نکنه که وقت گذاشتی . نه الان دیگه نسبت بهش اون حسو ندارم. چون می دونم آدم های عاقل چنین زندگی را نمی پسندند. ما خیلی وقت ها فقط ظواهر را می بینیم. به همین علت ناراحت می شویم . در صورتیکه اگر به عمق قضایا پی ببریم متوجه خیلی از حقایق می شویم. از نظرات و هم صحبتی همه دوستان متشکرم.
من یه دوستی دارم شوهرش رو حرفش امکان نداره حرف بزنه ، حتی نمی ذاره با خواهراش رفت و آمد داشته باشه و دوستم که تصمیم می گیره چه وقت شوهرش به مادرش سر بزنه ، تا لنگ ظهر می خوابه بعد پامیشه میره بیرون تا حالا سر تصادفهای خانم چند میلیونی ضرر کردن اما شوهرش می گه فدای سرت.نمی دونم به نظر شما این معنی خوشبختی؟برنامه ریزی تمام مسافرتها پارتی ها و..... همش با خانم وقتی هم بیرون میرن کیف دستی خانمو شوهرش براش می گیره مبادا خسته بشه - نمی دونم هرچی بهتون بگم کم گفتم راستش من بااینکه خیلی همسرمو دوست دارم و خداروشکر خوشبخت هستم ولی وقتی با دوستم هستم احساس بدبختی می کنم شوهرش خیلی مظلوم ولی خودش هیچکی حریفش نیست
سلام به همگی
من که حالم از شوهر زن ذلیل به هم میخوره. قبل ازدواجم یه خاستگار داشتم که دوست خانوادگیمون بود همه چیش خوب بود ولی خیلی زلیلللللللللللللللللل بود شاید چون خیلی خیلی از بچگی دوسم داشت ولی من به خاطر همین ذلیلیش باهاش ازدواج نکردم ولی وای خودم عاشق کسی شدم و با کسی ازدواج کردم که یه ذره هم ذلیل نیست و دیگه از اون ور بوم افتاده . همیشه حرف حرف اونه. دیگه اینجوری هم خوب نیست . به نظرم حد تعادل خوبه نه مثل شوهر من نه مثل شوهر دوسته شیلان جون. البته بستگی به خانومه هم داره من خودم نمیتونم یه لحظه با مرد زن زلیل زندگی کنم ولی شاید کسی هم نتونه یه لحظه اخلاق مرد سالار شوهرم رو تحمل کنه .

حالا یکی به من بگه با مردی که همیشه حرف حرف خودشه باید چی کار کرد؟
البته که تفاهم سالاری خوبه و درک متقابل. و کوتاه اومدن طرفین.
ولی اگه یه طرف اخلاقیات و تربیتش طوری باشه که همیشه حرف حرف اون باید باشه،، پس بهتره طرفش مخالفش مظلوم (یا به قولی ذلیل ) باشه تا زندگی هرچند غیر شیرین ، ولی بگذره.

اینهم راز پیدایش مرد و زن ذلیل
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
2810