2777
2789
عنوان

شوهر زن ذلیل خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21687 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پست اولت خیلی جا خوردم فکر کردم نمی تونی درکم کنی شاید چونکه منم خیلی خوب توضیح ندادم. واقعیت اینه که من بیشتر از اینکه به زندگی اون حسودیم بشه از این ناراحتم که چرا مامانم اونو خوشبخت میدونه.
به نظر من اون زن شاید خوشبخت به نظر بیاد ولی در حقیقت بدبخته !!!!!!!!!
چون شوهرش مثل مترسک دورش می چرخه ....وقتی یه زن به شوهرش کم محلی کنه و تنهایی مسافرت بره و شوهره عین خیالش نباشه یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی توی مواقع سختی به اون مرد نمیشه تکیه کرد.......
من که ازشوهرم حسابی راضیم یعنی همونی که میخوام هست...

زن ذلیل نیس!!! وما به نظرات همدیگه احترام میذاریم ودرضمن اگه ازشوهرم کاری بخوام انجام بده

مثلا خسته ام بگم لطفا اینجا رو جاروبکش برام انجام میده وخیلی سپاسگذارم ازش
چقدر خوبه شماها حرفمو می فهمید. مامانم که اصلا حرف های منو متوجه نمی شه. پیر هم نیست.جوونه. ولی حرف همو نمی فهمیم. عین سعید و باباش تو سریال فاصله ها. ما هم فاصله هامون خیلی زیاد شده.
منم مثل تمام خانم های عاقل زندگی متعادلی که جایگاه زن و مرد توش تعریف شده ، مشخص و درست باشه را می پسندم و دوست دارم. ولی مامانم اینو متوجه نیست. ظواهر زندگی چنین آدم هایی اونو فریفته کرده.
من هم یه دختر خاله دارم .که شوهرش از لحاظ ظاهر خیلی ازش سره .در واقع شوهرش خیلی خوشگلتر و خوشهیکلتر از خودش هست وخیلیم خوش اخلاقه .ولی داماد سر خونه شده .مامانم همش حسرتشون را میخوره .من هم ظاهرا به مامان حرفی نمیزنم .که نا راحت نشه .ولی خیلی بدم میاد .
2810