2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غربیه است . نمیدونم چکاری درسته .بقیه سوالامو جواب میدی؟

خب اون یکی رو جواب بده نوشتم ک اون حدس پدر شوهر مال خواهرمه 

من میگم یه عشق سابق یا خاطر خواه سابقه میخواد تو رو بترسونه تهدید میکنه و میتیغه اول بگو این درسته؟ 

بریم اونجا که دلبر خونه داره 😉
خب منم میخوام بدون اون حسش چیه  وقتی یه سوال میپرسی فک میکنه حسشو میگه دیگه

چشمه سومه افراد که خوب کار کنه الهامات بهتر صورت میگیره چون مغز درگیری و فکر نداره و با باز شدنه چاکراها به سکوت رسیده برای همون الهامات خوب میرسه

خب اون یکی رو جواب بده نوشتم ک اون حدس پدر شوهر مال خواهرمه  من میگم یه عشق سابق یا خاطر خواه ...

عشق سابق نیس . طرف ادمی با موقعیت اجتماعی بالاست چند سال هست که میشناسمش چیزی ندیدم قبلا ازش. ولی کم کم میترسم دیگه

منم بگوووو  خیلی پرسیدم🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

ببخشید داشتم بقیه رو جواب میدادم حس میکنم در مورد ازدواج و پسرا خیلی شیطونی دختری هستی که گاهی بدون اینکه عاشق یه پسر باشه ممکنه با اون دوستی کنه 

عشق سابق نیس . طرف ادمی با موقعیت اجتماعی بالاست چند سال هست که میشناسمش چیزی ندیدم قبلا ازش. ولی کم ...

یا شهریار و اطراف تهران میشینی یا میای ساکن اطراف تهران میشی مهاجرت حس نکردم 

بریم اونجا که دلبر خونه داره 😉
یا شهریار و اطراف تهران میشینی یا میای ساکن اطراف تهران میشی مهاجرت حس نکردم 

عزیزم عمل حراجی مادرم با موفقیت هست؟وضع مالیم خوب میشه؟کی بچه دار میشم؟اون ادم کی دست از سرم برمیداره؟لازمه تندی کنم؟ممنون بابت وقتی که میزاری

نمیدونم ولی فقط این اومد 

گلم من حس ششم نیستم اما دوس دارم احساس راجع بهت بگم .احساس میکنم لاک زدی و انگشتان کشیده و سفیدی داری الان پریودی بخاطر این لاک زدی در حالت عادی نماز میخونی لاک نمیزنی احساس میکنم موی بلندی داری که یه خورده تاب دارن 

2810