2777
2789
عنوان

تبلت برای بچه سه ساله مناسبه ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 22 پست
هیچ اشکالى نداره به شرطى که دائماً. در دسترسش نباشه و ساعت مشخصى بهش اجازه بدى نمیشه بچه رو از وسائل روز محروم کرد و مثل دوره خودمون برخورد کنیم دوره و زمونه فرق کرده فقط باید پدر و مادر مدیریت کنن
فقط مدیریتش مهمه که باید قاطعانه باشه. دخترم الآن شش سالشه و از سه سالگی تبلت داره. از همون اول فقط عت دراختیارشه و زمانای دیگه میذاره سر جاش توی اتاق خودش. اولش کمی مقاومت میکرد که بیشتر باشه ولی وقتی دید نمیشه به همون راضی شد. الآن دیگه گاهی تا دو سه هفته هم سراغش نمیره. محروم بودن خوب نیست ولی محدود بودن لازمه.
مسئولیت همه اتفاق های زندگیم برعهده خودمه :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه سال خیلیییییی زوده دختر منم ا چن سال پیش میخواست...اما گفتم هر وقت اندازه ندا شدی...یعنی 10 ساله ....برات میخرم تو سن پایین تکلونوژی ذهن رو کند میکنه الان باباش داره اما هیچ بازی بجز پو نداریم روش برای همین براش جذابیت زیادی نداره...دخترم 7 سالشه
نگیرید عزیزم، خیلی برای چشم ضرر داره، دختر منم دوسال و نیمشه میخواست، چند هفته پیش مادربزگم چشمش رو عمل کرده بود با هم رفتیم عیادتش، خیلی ترسید گفتم ببین مامان بزرگ خیلی با تبلت و گوشی کار کرده چشمش اینجوری شده، الان شبا میبینه من گوشی دستمه میگه مامان نگاه نکن مثل چشم مامان بزرگ میشه چشمات