2777
2789
عنوان

ت رو خدا کمک کنین

213 بازدید | 19 پست

دوستان من سال دهم  تجربی هستم و از اول سال هیچی نخوندم و عقب موندم کسی میتونه کمکم کنه چجور ی بتونم. جبران کنم من ب چند تا مشاورم پیام دادم راهنمایی بگیرم ولی وقتشون پر بود کسی از شما میتونه کمکم. کنه اگ. میتونین لطفا بگین ممنونم

نیازی نداری به مشاوره    خونه هم هستی قشنگ میتونی بخونی فقط خودددت

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیازی نداری به مشاوره    خونه هم هستی قشنگ میتونی بخونی فقط خودددت

چجوری من مدرسمون اصلا بدرد نمیخوره باید از چ منبعی کمک بگیرم کتابم. سنگین شده برام نمیدونم چجوری باید بخونم 

چجوری من مدرسمون اصلا بدرد نمیخوره باید از چ منبعی کمک بگیرم کتابم. سنگین شده برام نمیدونم چجوری بای ...

اکثر کتابای تست بازار خوبن از نت کمک بگیر برا انتخاب کتاب و روش مطالعه

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
فدای سرت از همین الان شروع کن برای هیچی دیر نیست

چجوری من مدرسمون اصلا بدرد نمیخوره باید از چ منبعی کمک بگیرم کتابم. سنگین شده برام نمیدونم چجوری باید بخونم  معلماش ی روز میان ی روز نمیان  انگیزه رو گرفتن از آدم چن روز هی برنامه ریزی کردم 2 روز یپش رفتم نشد باز کسیم نمیشناسم. بگم واسم اگ. فایلی جزوه ای چیزی دازه  بفرسته

متاسفانه گلم خودم رشته دبیرستانم انسانی بود

عزیزم نیاز به مشاوره نیست

خودت بشین بخون از درسایی که بهش علاقه داری 

بعدش وقت بیشتری رو درسایی که ضعیف هستی بزار چن هفته طول می‌کشه ولی درست میشه تعطیلات عید بهترین فرصته هدرش نده درضمن کل کتابا که آموزش ندادن همه رو می‌رسی بخونی

چجوری من مدرسمون اصلا بدرد نمیخوره باید از چ منبعی کمک بگیرم کتابم. سنگین شده برام نمیدونم چجوری بای ...

ازسایت الا کمک بگیر

فیلم هارایگان بهترین اساتید. براشروع هیچوق دیرنیس

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
2810