2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست
سلام بچه ها من حالم خیییلی بده دور سینم کااااااااااااامل قاچ خووووررررده نمی تونم به دخترم شیر بدم اونم همش داره غر غر می کنه...... شیرمرو می دوشم و بهش میدما گشنه نیست ولی باز هم غر غر می کنه سینه می خواد می خواد زیر سینه دراز بکشه و هر وقت خواست بخوره و هر وقت خواست بخوابه و هر وقت هم خواست پی پی کنه!!!

دیوونه شدم درد کم داشتم این هم اضافه شد سینه هام مدام میسوووزه و گز گز میکنه دیگه نمی دونم چیکااار کنمممممممممم

خییییییلییییییییی خستهههههههههه امممممم
ما زنده به انیم که ارام نگیریم...... موووجیم که اسودگی ما عدم ماست!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

amir h0sein vaghti mire hamum bejaye inke behtar bekhabe kamtar va badtar mikhabe,alanam be zur khabundamesh,albate ru pame,haaaay inam az shanse mast
امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی
وویکمرم داره میبره
خدایی بچه داری خیلی سخته هنوز از صبح هیچی نخوردم
نمیزاره برم کاری بکنم :(
خدایا شکرت
ایشالا همه این سختیهارو تجربه کنن
سخت هست اما خیلی شیرینه ...
خانم ها و اقایون مسئول خداییش تا کی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم .
پسرم وقته زنشه هنوز اسمکاربریم رادین کوچولو هه.
هر چی ایمیل هم میدیم که تاثثیری نداره .

اینطوری خوبه حالا؟؟
پیپیه رادین بلغمیه :(
نمیدونم واسه ی چی

وای خدااااااااااااااااااااااااا ماشالا به اقا کیان
خانم ها و اقایون مسئول خداییش تا کی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم .
پسرم وقته زنشه هنوز اسمکاربریم رادین کوچولو هه.
هر چی ایمیل هم میدیم که تاثثیری نداره .

اینطوری خوبه حالا؟؟
سلام. بچه ها مامان یکتا راست میگه. موافقید اسم تاپیکو هم اسم کلوپمون " مامانای خوشبخت تیر 91" بکنیم؟ یا یه اسم قشنگتر پیشنهاد بدین.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
راستی بالاخره موفق شدم عکسای آرمیتابانو رو آپلود کنم.
این شما و اینم ننه نقلی فسقلی ما در بدو تولد توی ببیمارستان:
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

اینم خوشخواب خانم که بخاطر بی حالیش بردمش بیمارستان:

اینم دخمل معصوم من بعد از بستری شدن و شکنجه توسط قصابای بیمارستان: (لپش آب شده طفلک)
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
nasim sima bambo pesmalatuno khatne kardin?age na kei mik0nin?inam m0zalie vase kh0desh
امیرحسینم؛به تو سوگند،به رازگل سرخ و به پروانه که درعشق فنا میگردد،زندگی زیباست،وآنچه زیباست تویی،توکه آغازمنو و لحظه ی پایان منی
نینا جون من میخواستم این هفته ختنه اش کنم که دکترش گفت هنوز یکم زرده یه هفته دیگه صبر کن کامل رفع شه چون اگه الان ختنه کنیم زردیش میره بالا
اگه پسرت مشکلی نداره هر چی زودتر ببری بهتره تو بیمارستان به ما گفتن 15 روزگی بیارین برا ختنه

نینا جونم من به امید خدا قصد دارم واکسن دو ماهگیشو که زدم برم پیش مامانم اینا و ختنش کنم....

الان هوا خیلی گرمه ، پسمل سوسول منم که همش پاهاش میسوزه دیگه داغونم ....واسه همین شهریور ختنش میکنم که هوا خنک تر بشه...

بامبو میگم کهنش کنم که جنس کهنه ها نخی وپنبه ایه باز بهتره.....اون پوشک معمولی ها هم روش پلاستیکیه
نمیدونم والا بامبو جون از دیروز تا حالا کارم شده کهنه شوئی ..دستام درد گرفته
خداروشکر که پیشرفت کردیم و پوشک کامل اومد....بیچاره زنای قدیم چی میکشیدن هم کهنه میشستن و هم چندتا بچه رو باهم بزرگ میکردن و هم به همه کاراشون میسن حالا ما با این پیشرفتا بازم وقت کم میاریم
من که رسما دیگه خل شدم هههههههههههههه
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
2810