2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست

سلام دیشب اولین شبی بود که من و رامین و رادین تنها بودیم
رامین الان رفت سر کار و من و پسرم تنها موندیم روی پام خوابیده فداش شم
منم هلاکه خوابم اما تا میزلرمش زمین بیدار میشه ههههههههههه
خانم ها و اقایون مسئول خداییش تا کی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم .
پسرم وقته زنشه هنوز اسمکاربریم رادین کوچولو هه.
هر چی ایمیل هم میدیم که تاثثیری نداره .

اینطوری خوبه حالا؟؟
راستی نسیم واسه شیشه گرفتن من کار خاصی نکردم
بش دادیم اونم گرفت

اینطوری خوبه حالا؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملی رادین که پستونک خم میگیره من به هیچ کاریم نمیرسم
همه امیدم رامینه وقتی خونست من فقط شیرش میدم ...3 4 روزی به خاطر دل دردش همش بغلم بود فک کنم بغلی شده چون تا تو بغلمه خوابه خوابه میزارمش زمین بیدار میشه :0

اینطوری خوبه حالا؟؟

بامبو جون منم اوایل این مشکل رو داشتم از درد سینه هام گریه میکردم و تا زیر بغلم پر غده میشد و برجسته. مرتب زیر آب گرم ماساز میدادم و شرشو میدوشیدم...کم کم که بهراد بیشتر شیر خورد دیگه خوب شد الانم وقتایی که نمیخوره اینجوری میشه یکم میدوشم خوب میشه...

سیما جون نگران نباش میگن نوزادا تا 6 ماهگی بغلی نمیشن پس بغلش کن و چون الان نیاز به حس امنیت دارن....

بچه ها پاهای بهرادم همش میسوزه جیگرم کبابه.....هر کرمی فک کنین بهش زدم و میزنم....تا حالا 3 4 بار واسه پاهاش دکتر بردمش....هردفعه هم که پوشکشو عوض میکنم میشورمش....
دیگه اعصابم خرد شده .....خیلی دلم واسش میسوزه.....
گریهههههههههههههههههههههههههههه
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
نسیم جون روغن بچه بزن ببین بهتر نمیشه؟ پاهای رها هم تو ان آی سی یو سوخته بود . آوردم خونه روغن بچه زدم به توصیه فاطمه, دیگه الان خوبه خوبه. روغن باعث میشه که وقتی جیش میکنه مستقیما به بدنش نخوره
بچه ها پیشونی آرمیتا بانو پر از موهای زائده و همه بدنش........
چون خودمم همین مشکلو داشتم و خیلی اذیت شدم، میخوام تا بچه اس یه کاری براش بکنم.
به نظرتون روغن مورچه تاثیری داره؟
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
مرسی از راهنماییتون
دیروز یه تب و لرزی گرفته بودم سردرد سرگیجه بیحال افتاده بودم فکر میکردم سرما خوردم این وروجکم برعکس دیروز همش بیدار بود به خواهرم که گفتم گفت سرما نخوردی از سینه است که پر شیر تا یکم خالیش کردم تبم میومد پایین حالا تا یه ذره شیر میاد توش دوباره تب میکنم ههههههه ماجرایی دارم من
من یه مشکلی دارم خنده داره بهم نخندیدن ها هههههههههه
کسی از پوشک مولفیکس استفاده میکنه؟
امروز پوشک مولفیکس ایرانی خریدم نمیدونم من بلد نیستم ببندم یا این پوشکا مشکل دارن چرا چسب نداره (: یه جوریه اصلا سایز دو رو گرفتم یکمم بزرگه برا بچم
اگه بهم بگید چه طوری بندم ممنون میشم نخندیدن ها (:
سلام به همگی.خسته نباشید با این اوضاع بی خوابی ها و خستگی های بچه داری :)......مینای منم 5 تیر به دنیا اومد. من عمل کیستم داشتم که 12 سانت شده بود و خدا واقعا بسیار بهم لطف داشت که مینا موند تو شکمم...اوضاع وحشتناکی داشتم بعد عمل و تا 10 روز اول فقط تا دستشویی میرفتمو برمیگشتم..منم سینه هام زخم شده بود، الانم خوب خوب نشده، همینم فک کنم باعث برفک دهان مینا شده..شما برفکی نشدن نی نی هاتون؟ ایف یس چکار کردین که خوب شن؟ نیستات گرفتم اما افاقه نکرده، پمادشم به سینم میزنم..
بامبو جون، دو طرف پوشک یه قسمت کاغذی مانند داره اونو بکش تاش باز شه، اصلا معلوم نیس که چسبه ولی وقتی میچسبونیش به قسمت جلویی پوشک کاملا بهش میچسبه، خیلی هم محکم میچسبه...
راستی خیلی خدا رو شکر میکنم بخاطر شماها و این سایت:))
منم خیلی خیلی تنهام...با اینکه با مادرشوهرمو خواهرشوهرم تو یه آپارتمانیم و 2 تام خواهر ددارم!!همیشه با اینکه تو یه شهریما ولی احساس میکنم راه دورم انقد که تنهام!!وقتایی که خواهرام نینی میووردن من با اینکه 14 15 سالم بود میموندم پیششون تو بیمارستان و کلی بعدشم کمکشون میکردم اما الان..........هیییییییی.......هههههه چه سر درددلم باز شده:))) از صبح میخام برم حموم اما مینا دلدرد داره هیچیم بهش اثر نکرده، یه سره روپامه. انقدم جا عمل و پشتم درد گرفته که مسکن استفاده کردم.به هیچ کاریمم نرسیدم:((( چایی میخام!! نمیذاره که!!
مرسی مائده جون دو تا نوار هم کناره های جلوش داره اونا واسه چیه ؟ (:
خداروشکر که دخملی رو سالم بغل کردی عزیزم خدا حفظش کنه
آخ گفتی منم چایی میخوام این قدر عطش دارم نمیدونم چیکار کنم هر چی مایعات میخورم انگار نه انگار
بامبو جون پوشکو بزار لای پاش اون قسمتی که دو تا حالت چسب ذو طرفش داره باید پشت کمرش باشه بعد پوشک رو مثل کهنه که میزاری بیار بالا جای نافش بعد اون دوتا چسبارو از قسمت پشتی باز کن و روی قسمت جلو بچسبون

اون نواری که قسمت جلو هست که روشک شکلک داره باید چسبای پشتی روی اونا بچسبه

من که دیگه کهنه گرفتم و بهرادو کهنه لاستیکی میکنم میگم شاید چون هوا خیلی گرمه و این پوشک کاملا هم گرما توش میمونه واسه همونه که پاهای بهرادم هی میسوزه و خوب نمیشه

بامبو به نظر من که تو این تابستونی همون کهنه لاستیکیش کن بعد که هوا خنک تر شد پوشک کاملش کن چون تو که تا حالا نکردی....

جدی فرزان جون...مرسی باشه حتما استفاده میکنم واسش ولی کرم ویتامین آ+د که چربه رو هر دفعه یه عالمه میزنم
ایشالله دیگه خوب بشه
بهرادم.... تو که میخندی گوشه های لبت به بهشت میرساند مرا....
مرسی نسیم نه تا حالا مای بی بی و کمرو میبستم ولی امروز مولفیکس گرفتم هههههه الان 3 تا 6 کیلو گرفتم ولی چسباش رو میکشم دیگه میخوان بیان رو هم
نه دو تا نوار کنارش داره قسمت جلوش اونارو میخواستم ببینم واسه چیه
2810