2777
2789

سلام بچه هام یازده ماهه هستن از اول اشتباه کردم همه چیز بهشون بصورت میکس شده دادم الان اصلا غذای سفت نمبتونن بخورن،کافیه یه چیز سفت بره دهنشون عق میزنن و بالا می یارن،روزی نیس ک بالا نیارن مثلا یه تیکه سیب پوست میکنم میدم دستشون یک تیکه کوچولو میکنن میزارن دهنشون بعد عق میزنن هر چی از صبح خوردن بالا می یارن،صبحا تخم مرغ و سیب زمینی میکس میکنم میدم،غذا هم فقط سوپ میخورن،برنج رو هر چقد نرم کنم نمیخورن چون سفته باید شل و آبکی و میکس باشه

حالا مشکل اساسی اینه که پسرم اصلا جویدن بلد نیست😶😑

قاشق سمت دهنش میره باز میکنه دهنشو غذا رو تو دهنش ۳۰ ثانیه بدون هیچ حرکتی نگه میداره بدون اینکه دهنشو ببنده بعد قورت میده اگه هم خدایی نکرده این وسط یک هویجی یه نخود فرنگی میکس نشده باشه عق میزنه و بالا می یاره

دخترمم دهنشو اصلا باز نمیکنه بزور باید قاشق تو دهنش بکنم

بعدم فقط با اهنگ و کارتن غذا و شیر و حتی آب!میخورن اگه کارتن نباشه از گشنگی هلاکم بشن هیچی نمیخورن

یه روز برقا رفته بود نتونستم غذاشونو میکس کنم و کارتن بزارم تا شب از گشنگی زار زدن ولی هیچی نخوردن😔

میدونم مقصر خودم بودم از اول بد عادتشون کردم همش میترسیدم تو گلوشون گیر کنه واسه همین همه جیزو میکس کردم

الان باید چکار کنم؟

شما هم مشکل منو با بچه هاتون داشتید؟

بعد چکار کنم پسرم جویدن رو یاد بگیره؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه اشکالی داره میکس شده بخورند عزیزم 

من از دکتر متخصص بجه ام سوال کردم تا نزدیک یکسال و نیم میکس شده میدادم کم کم یاد گرفت 

الان که خیلی کوچک هستند بچه هات 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

خیلی کار اشتباهی کردی ولی دیگه گذشت

از الان میکسر و گوشت کوب برقی رو بزار کنار

غذاها رو با گوشتکوب بکوب بعد بده بخورن

کم کم و خیلی آروم غذاها رو سفت تر کن و کمتر بکوب 

یواش یواش عادتشون بده به جویدن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اخی عزیزم.والا من بی تجربم.دختر من هیچوقت مشکل غذا خوردن نداشت.عزیزم بزار جلوشون خودشون با ریخت و پا ...

میزارم جلوشون بیسکوییت دستشون میدم میخورن بالا می یارن موقع غذا خوردن یک ظرفم باید کنارم باشه ک سریع بزارم تو اون بالا بیارن🙄

خوب یکم له  کن بده کم کم عادتشون بده یهو که نمیشه، بعد میکس نکن دیگه با پشت قاشق له کن براشون ببین میتونن بخورن ..پسر منم یازده ماهشه ودقیقا مثل بچه شما بود کم کم یاد میگیره

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
خوب یکم له  کن بده کم کم عادتشون بده یهو که نمیشه، بعد میکس نکن دیگه با پشت قاشق له کن براشون ب ...

میدونی مشکلم بیشتر پسرمه ک اصلا جویدن بلد نیست مستقبم هر چی باشه قورت میده با پشت قاشق له کردم دادم اونم مستقیم قورت میده اصلا یه حرکتی به غذا تو دهنش نمیده