2777
2789
عنوان

دوقلوهام یازده ماهشونه و خیلی بدغذان و جویدن بلد نیستن،چکار کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد من هویج میدم دستش چون سفته نمیتونه تیکه بزرگ بکنه ولی واسه خوردن تمرین میشه با دندون کوچولو کوچولو میکنه وسعی می‌کنه بخوره ولی مراقبشون باش وقتی بهشون میدی یه جور آمادگی هست تا یاد بگیرن ..بیسکویت چون نرمه ممکنه تیکه بزرگ برداره 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
میدونی مشکلم بیشتر پسرمه ک اصلا جویدن بلد نیست مستقبم هر چی باشه قورت میده با پشت قاشق له کردم دادم ...

خوب باید بهش انگیزه بدی پسر منم همینطوری بود وتیکه بزرگ دهنش می‌رفت بالا میاورد من از وقتی هویج دادم می‌دونه یه تیکه بزرگ بره تو دهنش اصلا قورت نمیده وفقط تو دهنش نگه میداره بلد نیست تف کنه بیرون ...

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

الان بچه های شما میتونن راه برن چه توانایی دارن ؟؟پسرمن ۶تا دندون داره وسینه خیز می‌ره ولی نمیتونه راه بره یا بشینه البته خودم بشونمش میشینه چند دقیقه ولی خودش به تنهایی نمیتونه 

خوب باید بهش انگیزه بدی پسر منم همینطوری بود وتیکه بزرگ دهنش می‌رفت بالا میاورد من از وقتی هویج دادم ...

اره دقیقا اینا هم تف کردن بلد نیستن چیزی تو دهنشون باشه بالا می یارن

الان بچه های شما میتونن راه برن چه توانایی دارن ؟؟پسرمن ۶تا دندون داره وسینه خیز می‌ره ولی نمیتونه ر ...

دخترم از ۹ ماهگی سرپا وایستاد از ۱۰ ماهگی هم راه رفت

پسرم ولی هنوز چهار دست پا میره از دیوار میگیره راه میره

دخترم از ۹ ماهگی سرپا وایستاد از ۱۰ ماهگی هم راه رفت پسرم ولی هنوز چهار دست پا میره از دیوار میگیره ...

سلامت باشن ..عیب ندارن غذا خوردن هم یاد میگیرن کم کم عجله نکن ..

چن ماهشه پسرتون؟

یازده ماه نیم 

اخه مبترسم همینطوری بمونن و اصلا جویدن رو یاد نگیرن

بچه من که یاد گرفت 

شبکه بهداشت میترسونه ولی تحت نظر پزشک متخصص اطفال باشی اصلا اشکال نداره 

بچه منم دندانهاش دیر در اومد 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!