2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه سال 92

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 48 پست
سلام بهار جون دخترمنم از کابل وسیم وشارژر موبایل،خود موبایل وکنترل تی وی خیلیییییی خوشش مییاد نمیدونم بچه های این نسل چرا اینطورین؟؟ راه میره پسرت؟؟ دخترمن هنوز 4دست وپا نمیکنه میدونم اگه راه بیفته دیگه باید 4 تا چشم که هیچی 4تا دیگه قرض کنیم ومواظبشون باشیم. سعی کن فضای خونه رو براش ایمن کنی کل سیما وشکستنیها و چیزای خطرناکو بردار. من اگه وقت کنم یه سری مطالب راجع به بچه هامون تو این سن میزارم شماهم اگه مطلبی دارید بزارید.
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
فعلا ساناز.........................آیناز..........................23بهمن بهناز.....................فاطمه زهرا.....................9آبان لی لا مامان آینده........سامی.......................30 مهر مهفام.........................آرش........................1 آذر بهار...........................................................30شهریور ثری..........................................................6آذر
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بهناز جون،یعنی میگین کارهاش طبیعیه؟ گاهی میگم نکنه بیش فعال باشه تازگیها خیلی علاقه پیدا کرده مبلها رو بگیره وایسه فکر کنم همین روزهاست که راه بیفته خدا به دادم برسه،هر طوریم خونه رو امن کنیم بازم یه چیز یا جای خطرناک پیدا میکنه،باشه حتما. راستی یه سوال وقتی ازکارهای نی نی تون خسته و کلافه و عصبانی میشین چیکار میکنین؟
سلام بهار جون معلومه که طبیعیه اصلا باید همینطور هم باشه تازه منتظر باش تاراه ییفته وخونتو زیرو رو کنه عزیزم. هنوز زوده راجع به بیش فعالی بچه ها تصمیم گرفت تازه بچه های بیش فعال اغلب کم توجه هستن نه اینکه هر بچه ای که شیطون باشه بیش فعاله.
سلام دوستان گل پسرمن: ارتا 6اذر با وزن 3کیلو دنیا اومد الان8300وزنش و70قدشه دو تا دندون داره .از مبلا میگیره کل خونه دور میزنه .عاشق سیم و کنترل و گوشی موبایل وبیسیم هست.دایم از این اتاق به اون اتاق در حرکته خیلی بلا شده ماما، بابا ،ا،به دس دسی هم میگه ده ده ده.به غذا میگه به به .بعضی وقتها ی کلمه ای میگه بعد یادش میره تکرار نمیشه خیلی هم کم غذاس.
اگه میخواین یه تولد دوست داشتنی داشته باشین..تولد کوچولوتون تک باشه و تو ذهنه همه بمونه..ما از شخصیت مورد علاقه کوچولوتون تم تولدش رو طراحی میکنیم.. طراحی.. اجرا.. مراسم جشن های شما.. همراه با چاپ اماده سازی .kafshdoozak.themeparty@gmail.com Viber pm::09360007441 Kik:: kafshdoozaktheme
سلام ثری جون آفرین به گل پسرت راستی اسمشو برای تو لیست نگفتی گلم. مامانای گل هرکدوم میتونید بیاین واسم بذارید تا من لیستو مرتب کنم براساس سن. دخترمن داره دندون نیش درمییاره خییلییییی سخته شبا بچم ناله میکنه.غذا هم موقع دندون درآوردن کم میخوره. بچه ها موقع درد دندون بد قلق میشن من همیشه شبا موقع خواب یک کمی استامینوفن با انگشت به لثش میمالم تا آروم شه.
بالاخره راه میفته نگران نباش عزیزم
2810