2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه سال 92

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 48 پست
سلام.پانی اسم پسرم محمد.متولد 13فروردین92.از همتون کهنه کار ترم فعلا 12تا دندون داره راه میره. میدوئه.مامان و بابا.ددر.آب.جوجه.دوده(گوجه)توپ.چیچی؟به به.میومیو.بع بع.پا.دوست.دوگ(دوغ).تاب تاب. و..... حضور ذهن ندارم دیگه غذاشم جدیدا که با برنامه میدم خوب میخوره.همه جور شیطنت و بالا رفتن از وسایل و مبل رو داره شیر خوردنش از روزیکه غذاش بیشتر شده به یه وعده تغییر کرده ز.ه نگران نباش.من از اسفند 91کسی رو میشناسم که هنوز راه نمیره
غنچه ی زندگی من در سیزدهمین روز سبز بهار شکفته شد...... خاله ها پسر شیرازی رأی و لایک نداره؟http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2013122907303417914....................... دوستان از وبلاگ لباسهای راحتی تا سن دوسال و بادی های کارترز دیدن فرمایید: http://arzanpoosh.blogfa.com/
عکسشم تو وب هست چند روز دیگم جدید میذارم من وقتم تا محمد بذاره آزاده که بیام اینجا جو شوخ رو هم میپسندم نه خشک و رسمی ها اینم گفتم که اگه اینجا جوش خشکه تا من برم دنبال یه لونه ی دیگه
غنچه ی زندگی من در سیزدهمین روز سبز بهار شکفته شد...... خاله ها پسر شیرازی رأی و لایک نداره؟http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2013122907303417914....................... دوستان از وبلاگ لباسهای راحتی تا سن دوسال و بادی های کارترز دیدن فرمایید: http://arzanpoosh.blogfa.com/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

5تا دندون داره از 11 ماهگی راه میره بابا، بده، اب ،به به ،الله اکبر ،توپ رو میگه تا 6 هم میشمره البته گاهی قاطی میشمره امروزم یادش دادم دستاش رو میبره بالا و میگه شکر خیلی کلمه های دیگه رو هم وقتی میگم حداقل اهنگش رو میگه
خب اینجا که کلا تعطیله ما هم رفتیم کلوب خودمون
سلام پانی جون والهه جون خوش اومدید کجا میری پانی جون هستی حالا من کلا صبحها هستم اگه میاید از 8تا 1 هستم بقیشو پست بذارید جواب میدم سرفرصت هم یه لیست میذارم.
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
سلام منم هستممممممممممممممممممممممممممم هادی 19 ابان سزارین
اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی. یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود
سلام دختر من مهنا 12 آذر 92، چهار دست و پا میره از دیوار و مبل میگیره و راه می ره چند ثانیه هم بدون کمک می ایسته آهنگ می شنوه یه کم می رقصه تقریبا اسباب بازیهاشو می شناسه و بهش میگم برام بیار پیدا میکنه و میاره برام خدارو شکر خوب غذا می خوره
خداجون شکرت
سلام بچه ها خوبید. حالا یه لیست میذارم .ببینید چطوره بعد هم یه سری مطالب .اگه شماهم مطالب جدیدی دارید بذاریدلطفا.
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
ساناز.........................آیناز..........................23بهمن بهناز.....................فاطمه زهرا.....................9آبان لی لا مامان آینده........سامی.......................30 مهر مهفام.........................آرش........................1 آذر بهار...........................................................30شهریور ثری............................آرتا...........................6آذر ماه کوچک.....................مهنا........................12آذر رز...............................هادی.......................19آبان پانیان............................محمد........................13فروردین الهه...............................محمدکیان.................19تیر ز.ه...............................................................خرداد
اگه کسی احیانا اشتباه شده بیاد بگه لطفا. پانیان............................محمد........................13فروردین ز.ه...............................................................خرداد الهه...............................محمدکیان.................19تیر بهار...........................................................30شهریور لی لا مامان آینده........سامی.......................30 مهر بهناز.....................فاطمه زهرا.....................9آبان رز...............................هادی.......................19آبان مهفام.........................آرش........................1 آذر ثری............................آرتا...........................6آذر ماه کوچک.....................مهنا........................12آذر ساناز.........................آیناز..........................23بهمن
با این تفاسیر نینی پانیان جون از همه بزرگتره ونینی ساناز جون از همه کوچیکتر.
دختر من نزدیک به 11ماهگیه ولی هنوز خوب 4 دست وپا نمیره با نوک انگشت پاهاش خودشو جلو میکشه وزود هم خسته میشه . کلمات زیادی میگه حروف گ ف قان قان بابا مامان سوسو جیزه گیگه دد و... بعضی موقع ها حرفای نامفهوم میزنه . کلمه نه رو میفهمه ولی مسر میشه که اون کارو انجام بده. 8تا دندون داره.4تا پایین 4تا بالا. همه چیز هم تقریبا بهش میدم بجز چیزایی که برای زیر یک سال منع داره
کودک انسان در 14 ماه اول 7 چیز در او ساخته یا ویران می‌شود: 1- اطمینان . سنگ بنای شخصیت انسان است. یعنی جهان را گلستان دیدن یا خارستان. تمام هنر زندگی این است که جهان را گلستان ببینیم اگر خارستان ببینیم که گرفتاری است. اگر جهان را گلستان می بینیم بپذیریم که در این جهان گلستان برخی از گل‌ها هم خار هستند و برخی از گل‌ها هم اصلأ خار ندارند و راحت می‌توان به آن‌ها نزدیک شد. 2- امنیت 3- آرامش 4- امیدواری. 5- مثبت بودن. 6- خوشبین بودن 7- پشتکار داشتن. کار را شروع کردن و به آخر رساندن است. یعنی استقامت داشتن. نتیجه این‌ها self confidence اعتماد به نفس است. اعتماد به نفس یک باور است. همه آدم‌ها همیشه اعتماد به نفس دارند؛ فقط یک عده اعتماد به نفس مثبت دارند و می‌گویند “من می‌دانم و می‌توانم” ولی یک عده هم اعتماد به نفس منفی دارند و می‌گویند “نمی‌دانم پس نمی‌توانم یا با وجودی که می‌دانم نمی‌توانم”. “می‌دانم که نباید سیگار بکشم ولی نمی‌توانم.” “می‌دانم که باید وزنم را کم کنم ولی نمی‌توانم.” اما اعتماد به نفس مثبت در کودک بر اثر 9 مورد به وجود می‌آید: 1- تولد راحت. 2- پدر و مادری که بلافاصله احتیاج کودک را برآورده کنند. 3- پدر و مادری که نگذارند کودک درد فیزیکی بکشد. 4- پدر و مادری که کودک را نوازش کنند. 5- پدر و مادری که تحریک را در کودک برانگیخته باشند. 6- حداقل 8 ماه در آغوش مادر شیر خورده باشند. 7- در خانه ای بزرگ شوند که در آن خانه محبت باشد و دشمنی و قدرت نباشد. 8- در خانواده ای باشد که روزی دو تا سه ساعت از سینه مادر یا از شیشه مک زده باشد. 9- تربیت توسط یک نفر انجام بگیرد نه افراد مختلف. زمانی که این 9 مورد درست انجام یابند 8 مورد بالا هم درست خواهند بود. اما مسئله self esteem حرمت نفس مربوط به 14 تا 36 ماهگی است. self esteem رسیدن به دو اصل است: 1- من خوبم. 2- من خواستنی و دوست داشتنی هستم. هر کس به این نتیجه برسد که خوب و خواستنی و دوست داشتنی است هم مردم را خوب و خواستنی ودوست داشتنی می‌داند و هم زندگی را برده است. البته بعد از این سه سال هر چیزی ممکن است ضعیف و یا تشدید شود. درواقع، سلطان اصلی توجه و محبت و نوازش و مراقبت است. اگر این‌ها به کودکان داده شوند کودکان هم ساخته خواهند شد. -
بهناز جون پسرمنم اسمش توامضام هست 20مهر92 به دنیااومده 4دست و پا میره ازمبل میگیره راه میره اخم میکنه همه عاشق اخمشن 4تا دندون داره کلا خیلی شیرین و بامزه شده خودشو لوس میکنه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
2810