2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه سال 92

862 بازدید | 48 پست
سلام مامانای خوب وباتجربه ای توسال 92 بچه دار شدید بیاید از تجربیات هم استفاده کنیم واگر بهمسئله ای برخوردیم واونو باروشی حل کردیم باهم به اشتراک بزاریم چون ممکنه مشکل دیگر مامانا هم باشه. برای شروع اسم کوچولوتونو با تاریخ تولدشون بزارید تا ببینیم توچه رنج سنی هستند
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-
ساناز جون خوش اومدی عزیزم دخترمنم فاطمه زهرا...9آبان 92
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سامی 30 مهر 92 میشه بگید بچه هاتون جه مارایی می کنن ؟ سامی 2 تا دندون پایین رو داره چهار دست و پا میره سرپا وایمی استه ولی راه نمی ره - هم و مامانم میگه البته مامان و وقتی میگه که ازش دورم گریه می کنه میگه مامایی درمورد غذاشم صبحانه سرلاک خرما نهار و شام سوپ و غذای سفره هم یه کم بهش میدم بعدازظهر هم میوه بستنی یا زرده تخم بلدرچین فقط یه سوال : خیلی به من وابسته است وقتی تو خونه ام باید همش از سر و کول من بالا بره یا پیشش نشسته باشم تا تکون بخورم گریه میکنه البته وقتی تو جمعیم این حالت کمتره البته باید مطمئن باشه من همون دور و برم شما هم این مشکلو دارید ؟
 گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
سلام لی لا جون خوش اومدی گلم پسرت تقریبا نزدیک سن دختر منه دخترم 3تادندون پایین داره ودوتا بالا.ماما بابا گاگا(!!!البته نمیدونم منظورش چیه) دد وممه میگه .هنوز 4دست وپا نیمره وفقط خودشو سر میده ایستادن هم اگه به چیزی تکیش بدم می ایسته. صبحونه معمولا نون وچایی یا سرلاک میدم ناهار سوپ یا غذای سفره یا ته چین براش میدرستم وشام هم از همون غذای ظهر معمولا اگه بخوره میدم .میان وعده هم موز وسیب وگلابی خیلی میدوسته البته هندونه وخربزه هم همینطور ولی من بهش فقط هندونه میدم.کلا همه چی بهش میدم جز میوه ها وغذاهای حساسیت زا. برعکس دختر من اصلا بهم وابسته نیست خوشبختانه چون پیش مامانم هست واونجا خیلی خونشون شلوغه ودائما داداشام یا برادر وخواهر زاده هام درحال ترددن واین باعث شده که اضطراب جدایی نداشته باشه فقط ظهر که میرم خونه بخاطر میمی هلاکه وسریع عکس العمل نشون میده صبحها که میزارمش وباهاش بای بای میکنم اصلا انگار نه انگار که دارم میرم گریه نمیکنه البته بعضی موقع ها گریه میکنه. فکر کنم دلیلش همینه که همش پیشش هستی منم تا 6 ماهگیش همین مشکلو داشتم حتی کلی غریبی هم میکرد من جرات نمیکردم جایی برم از بس گریه میکرد ولی الان برعکس شده.سعی کن هرروز ببریش تو اجتماع تا آدمارو ببینه واحساس امنیت کنه هرروز هم اگه میتونی یکی دو ساعت ازش دور باش.
سلام عزیزم مرسی راستش من خوم یکییدونه ام مامانمم ازم دوره خاندان شوهر هم که ... برای همین کسی نیست پیشش بزارم آرایشگاه و دکترم می خوام برم باید کلی التماس کنم یکی باهام بیاد هر روز میبرمش بیرون اصلا غریبی نمی کنه تو خیابون برای همه می خنده و حرف میزنه اما وقتی تنهایم ... راستی خوش بحالت خونواده پر جمعیت عالیه
 گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
آره واقعا خوبه که ونواده پرجمعیت باشه من همیشه با خونواده کم جمعیت بخاطر این مشکلاتش مخالفم از اینکه آدم خواهروبرادر نداشته باشه دلم میگیره دلم واسه بچمم میسوزه. ولی خوب چه میشه کرد الان دیگه همه تک فرزندین.
خواهش میکنم عزیزم من کارشناس یه شرکت خصوصیم رشتم عمران آب هست
میتونید عکس گلاتونم بزارید اینجا
بچه ها یعنی دیگه کسی مامان 92 نیست؟
سلام پسر منم متولد 30 شهریوره، 11 ماهش داره تموم میشه، یه شیطونی شده که نگو، کل نقاط خونه رو میچرخه هر جا سیم و کابل و ... پیدا میکنه میشینه باهاش بازی میکنه به اسباب بازیهاش نگاه هم نمیکنه، دایم تو هول و ولام ،اگه یه لحظه ازش غفلت کنم پشیمونی ببار میاره بچه های شمام ازین کارها میکنن چطوری از پسشون برمیاین؟چطوری به خودتونو کارهای دیگتون میرسین؟؟؟
2810