2777
2789
عنوان

دختران زیبایم بدانید من از شما دست نمیکشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 40 پست
آرمیتا پست ها : 1442 عضویت:1393/1/9 1394/12/16 - 12:49 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیم بچه ها برید تاپیک من یه مادرم ولی سهمی ندارم رو بخونید.اونجا نوشته سهم من از ارث همسرم یک هشتم شده.در صورتی که چون از همسرش بچه داره سهمش یک چهارمه.دروغ به این واضحی نه عزیزم دروغ واضح نیست...بی سوادی و بی اطلاعی حضرتعالی واضحه....زن اگه بچه داشته باشه سهم کمتری میبره یعنی نصف
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا که!!! این خانم یه متن درباره حال و روزش براى دختراش نوشته رو به اشتراک گذاشته اسلام رو نشونه رفتى یعنى چى ؟ مگه دروغ میگه بعضى از قوانین اسلام دقیقا مال همون ١٤٠٠ سال پیشه نه روزگار ما
بگذار عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با یک نفر ❤️
اگه نمی تونید دلداری بدید لااقل نمک رو زخمش نپاشید. مهریه اش هم 14 تا یکه بیشتر نیست که عملا چیزی نمیشه
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید
آرمیتا متاسفم برای خودت وطرز حرف زدنت تو اسمت شیطانه حیف اسم ارمیتا بذاری رو خودت حالم ازت بهم میخوره اخه ادم اینقد بی سواد وبی درک وشعوووووووووووووووور اونم تو این دوره زمونه نوبره والا اسلامی که تو میشناسی فقط به درد خودت میخوره تو خدا رو هم نمیشناسی چه برسه به دین وایمون ادمی که اینقد راحت به دیگران دروغ میبنده حق الناس رو ضایع میکنه خدا هم دوستش نداره مطمین باش
وان یکاد الذین کفرولیزلقونک بابصارهم لما سمعوا الذکرویقولون انه لمجنون وماهو الا ذکر للعالمین
جیران جان لطفا روی تل گرام به من پیام بده ، شماره م روی امضام هست ....

دنی مزون واردات مستقیم لباس ترک , زنانه و بچگانه و سیسمونی ، با قیمت مناسب، جنس عااالی ترک تضمینی صد در صد کانال ما : https://t.me/danimezon شماره تماس : 09147131382 شو حضوری هم داریم . گروه حراجی و تک سایز هم داریم

جیران جان لطفا روی تل گرام به من پیام بده ، شماره م روی امضام هست ....

دنی مزون واردات مستقیم لباس ترک , زنانه و بچگانه و سیسمونی ، با قیمت مناسب، جنس عااالی ترک تضمینی صد در صد کانال ما : https://t.me/danimezon شماره تماس : 09147131382 شو حضوری هم داریم . گروه حراجی و تک سایز هم داریم