2777
2789
عزیزان سلام.این یک نامه است برای دخترانم.شاید روزی ,روزگاری این درد نوشته را بخوانند. بگذارید اینگونه آغاز کنم ,از روزهای عاشقانه من و پدرتان,از ازدواج ساده مان,از زندگیمان در شهری دور و ذره ذره ساختن زندگیمان.از روزهای ورود شما به جمع دو نفره مان,از قد کشیدن و بزرگ شدنتان,از حس خوشبختی منو پدرتان و باز بگذارید بگویم از دوشنبه صبحی که شما رو بوسید,مرا در آغوش کشید و طبق روال ه روزه بوسه ای به پیشانی ام زد و رفت...بگذارید بگویم از کفش هایی که به خانه بازگشت و از پدری که هم آغوش خاک شد... در تمام این سالها کسی نبود ,یاری نبود,همراهی نبود,که عذابشان بود,عزیزانم حال ,اکنون ,آن مردی که هیچ گاه نبود,حتی در زمان تولد پدرتان,شد هم کاره,شد قیم,به حکم قانون,قانون همین کشور,به حکم قرآن,به حکم اسلام دخترانم مادرتان جنگید تا به همه ثابت کند او برای پدرتان ,پدری نکرد که بخواهد برای شما پدری کند, اما نمیفهمند ,یک مرد سابقه دار معتاد را به حکم قرآن و اسلام به مادر داغدار ,شما ترجیح دادند... باور کنید من جنگیدم... اما قوانین این کشور را مردان نوشتند به نفع خودشان علیه مادران این سرزمین. اما لطف کردند و حضانت شما را به من بخشیدند,من که شما در بطن خودم روزها و شب ها پرورش دادم,درد کشیدم تا شما چشم به جهان باز کنید, عزیزانم نگران نباشید مادرتان برای شما دنیا که سهل است جان میدهد. شما از آن منید...فقط من. فقط آگاه باشید من جنگیدم...
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا دختراتو حفظ کنه غصه نخور قطعا درآینده منوجه میشن ک شما بخاطرشون جنگیدین و قدر مادر مهربونشونو میدونن
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
چه غم انگیز .... خدا رو شکر که اخرش دختراتو بهت دادن عزیزم ... انشالله تا ابد در کنار هم شاد و تن درست باشید
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
امیدوارم بالاخره قانون گذار بفهمه باید تجدید نظر کنه تو این قوانین تاریخ مصرف گذشته
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست