2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9684 بازدید | 532 پست
خاک تو سرت پسری؟

یس

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
@نی_نی_یار_3    

بیشتر. بیشتر😂

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 
به خاطر یه کاربری انقد مهمه    

زیاد دارم کاربری 

عید شما هم مبارک

چه امسال زود گذشت.....انگار همین دوسه ماه پیش عیدقربان بود،تففففف تو این دنیا تف

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

کاربری زیاد دارم. الان این لغو شد با اون میام 

اصلن جوابشو ندید، بزازید کامنتاش بمونه پشت سر هم، قشنگ دادگاهی که شد میفهمه،  آی پی آدرسش که د ...

اره والا مرتیکه هیز

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
آخه پسر خوب تو که نوشتی پزشک آینده این ادبیات سخیف ازت باید بعید باشه حرمت بزرگترت نگه دار

اصلا داشتم به همین فکر می کردم پزشک اینده مون اگه اینقدر ادبیات و طرز حرف زدنش بد باشه چی به شر جامعه مون میاد

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
2810