2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9685 بازدید | 532 پست

@نی_نی_یار_پنج    

سلام . کلا نی نی سایت من مشکل پیدا کرده و نمیتونم وارد اطلاعات کاربریم بشه ، میشه توضیح بدین مشکل از کجاست ؟ و چطوری باید حلش کنم ؟؟

مثلاً میزنم تاپیک های من تاپیک هامو نمیاره و همین طور واسه امضا باز نمیشه ، امضا قبلاً هم که باز میشد تایید نمیشد

ممنون میشم راهنمایی کنید 

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی
@نی_نی_یار_پنج     سلام . کلا نی نی سایت من مشکل پیدا کرده و نمیتونم وارد اطلاعات کاربری ...

سلام مشکل فنی سایت هست و دارن بررسی میکنن فعلا حل نشده صبور باشین تا درست بشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

این کاربر دیشب توی یه تاپبک به من توهین کرده  بود 

البته من نی نی شب را صدا کردم  ولی فقط پست هاش پاک کرد 

لطفا کاربریش ببندین 

چون هر چی تذکر میدادم بیشتر توهین میکرد 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

لطفا به خاطر سایت که خیلی دوستش دارین ابن کاربر را ببندین چون من بهش گفتم بسته میشه ولی اگر ببینه فقط پست هاش پاک شدن باز به بقیه بی ادبی می کنه 

لطفا به خاطر سایت که خیلی دوستش دارین ابن کاربر را ببندین چون من بهش گفتم بسته میشه ولی اگر ببینه فق ...

اینجا بگین شخصی باز نشد

ولی من پست حذف نمیکنم واسه هیچ کس مگه این که التماس کنه خصوصیه و ... براش حذف کنم سهمیه ندارم سایتم شلوغه تاپیکو بدین و بگین پست کی حذف شده زیاد پست نذارین تو یک پست بگین تاپیک نره تو به روز شده ها زود تاپیک رو قفل میکنین چرا؟ خب همون جا میگفتین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
اینجا بگین شخصی باز نشد ولی من پست حذف نمیکنم واسه هیچ کس مگه این که التماس کنه خصوصیه و ... براش ح ...

سلام 

تاپیک نازنین   پست های خودم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10008372/معرفي-كتابتفاوت-بين-مرد-و-زن-با-تجربه-شخصي-خودم

اینجا بگین شخصی باز نشد ولی من پست حذف نمیکنم واسه هیچ کس مگه این که التماس کنه خصوصیه و ... براش ح ...

چون یه عده از کاربرا  مدام کنجکاوی میکنن منم هر چی مودبانه میگم باز یه چی دیگه میگن

سلام  تاپیک نازنین   پست های خودم  https://www.ninisite.com/discussion/topic/ ...

5 الی 6 پستتون اینجا توسط اعضای همون تاپیک گزارش خورده و نوشتن بهم زدن بحث تاپیک 

5 الی 6 پستتون اینجا توسط اعضای همون تاپیک گزارش خورده و نوشتن بهم زدن بحث تاپیک 

عزیزم  من هدفم  بهم زدن تاپیکش نبوده 

شما را من به درستکاری و بی طرف بودن میشناسم 

من توی شخصی سر داستان تاتی بهش گفتم قضیه را تموم کنه بعد نازنین راه افتاده دنبال تاتی تهدید میکنه حتی تاپیکای منو به خودش ریط میده و میره بهش میگه به دوستات بگو جلوی دهنشون بگیرن  .در صورتی که من اصلا نازنین را نمیشناختم و فقط بهش گفتم روی چه حسابی به تاتی تهمت میزنین  حتی بهش گفتم شماره ت بده من برات توضیح بدم ولی تهدیدش کرده که  اگر تاپیک نزنی که دوستات ساکت بشن منم اسکرین که کمک خواستی سال ۹۷ برای پرهام میذارم 🥺

عزیزم  من هدفم  بهم زدن تاپیکش نبوده  شما را من به درستکاری و بی طرف بودن میشناسم&nb ...

خب من بی طرفم کاری هم ندارم بحث خودتونه و من دخالت نمیکنم باید خودتون با هم درستش کنین تو کار نازنین و تاتی هم دخالت نکردم به هر دو گفتم خودشون باید حل کنن

این که پستتون رو گزارش زدن حذف شده که دست من نیست با گزارش حذف شده ولی خب به نظرم نباید برید تو تاپیک فعال و پرمخاطب کسی بحث دیگه رو پیش بکشین تو یک تاپیک دیگه اش میگفتید یا تو یکی از تاپیکهاتون تگش میکردین 

کاربر petonya رو برگردونین دوستم هست دلم براش تنگ شده میخوام تاپیک هاش رو بخونم . لطفا از شما خواهش میکنم ، دعاتون میکنم فقط بتونم تاپیک هاش رو بخونم دلم خیلی براش تنگ شده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10043646/%d8%aa%d8%ba%db%8c%db%8c%d8%b1-dna-%d8%a8%d9%87-%d8%b4%da%a9%d9%84-%d8%af%d9%84%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%87-%d8%ae%d9%88%d8%af

ادرس لینک یکی از تاپیک هاش

این کار رو بخاطر شادی امام زمان(عج) انجام بدین اجرتون با مولایمان

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

لینک یکی از تاپیک هاش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10043646/%d8%aa%d8%ba%db%8c%db%8c%d8%b1-dna-%d8%a8%d9%87-%d8%b4%da%a9%d9%84-%d8%af%d9%84%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%87-%d8%ae%d9%88%d8%af

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

2810