2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9685 بازدید | 532 پست

ببخشید اگر میشه لینک رو کپی کنید آبی نشد شرمنده

آیدان‌ ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی می‌سپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛

نی نی یار به این کاربر رسیدگی کنید

توی یک تاپیک داشتیم حرف میزدیم بهش برخورد گفت بیا اینو بخور

نی نی یار ۳ پستش رو حذف کرد 

الانم میگه تو دهنته

کاش در کنار بقیه ممنوعیات سایت بی احترامی و ازین قبیل الفاظ رکیک هم ممنوع کنید تا هر کسی نیاد اینجا فرهنگ خانوادگیشو به نمایش بزاره 

گرچه شما از مهربونیت اصلا نه به کسی تذکر میدید نه چیزی

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار به این کاربر رسیدگی کنید توی یک تاپیک داشتیم حرف میزدیم بهش برخورد گفت بیا اینو بخور نی ...

عزیزم پستش رو گزارش بزنین موقعی که دارم گزارش پست رو چک میکنم رسیدگی میکنم حتما

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
عزیزم پستش رو گزارش بزنین موقعی که دارم گزارش پست رو چک میکنم رسیدگی میکنم حتما

پستش رو نی نی یار ۳ حذف کرده

چرا کسایی که بی احترامیهای اینجوری میکنن تعلیق نمیکنید؟ 

پستش رو نی نی یار ۳ حذف کرده چرا کسایی که بی احترامیهای اینجوری میکنن تعلیق نمیکنید؟ 

متاسفانه اکثر کاربرا همینطوری شدن ادبیات بد دارن اگر بخواییم تعلیق کنیم باید 70 درصد سایت رو ببندیم واسه همین خیلی خیلی زشت باشه تعلیق میکنیم و زشت نباشه تذکر میدیم 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
متاسفانه اکثر کاربرا همینطوری شدن ادبیات بد دارن اگر بخواییم تعلیق کنیم باید 70 درصد سایت رو ببندیم ...

باور کنید اگر تاپیک بزنید که بی احترامی کنن تعلیق میشن خیلی کمتر میشه و جو سایت هم بهتر میشه پس یه محبت کنید تذکر بدید بهش

یعنی چی که بیا اینو بخور این جمله رو آقا هم بگه زشته چه برسه که یک خانم بگه

به هر حال ما هم به امید رسیدگی های شما نی نی یارها توی سایت هستیم وگرنه اگر سایت هر کی به هر کی بشه و همه راحت بی احترامی کنن مطمئنن کم کم کاربرای سایت کمتر میشه 

این ریپلای پیام حذف شده اش هست که یکی از کاربرا نی نی یار ۳ رو تگ کرد نی نی یارم پیامشو حذف کرد 

باور کنید اگر تاپیک بزنید که بی احترامی کنن تعلیق میشن خیلی کمتر میشه و جو سایت هم بهتر میشه پس یه م ...

عزیزم الان دیدم شما خودتون جواب دادین وقتی جواب میدین ما کاری نمی کنیم اگر تعلیق کنیم هر دوتون رو تعلیق میکنیم ایشون اینو گفته شما هم گفتین نگه دار واسه خانواده ات پای خانواده رو نکشین وسط با خودش طرف باشین بعد در صورتی گزارش بزنین و تگ کنین که خودتون احترام گذاشتین بهتون بی احترمی شده

عزیزم الان دیدم شما خودتون جواب دادین وقتی جواب میدین ما کاری نمی کنیم اگر تعلیق کنیم هر دوتون رو تع ...

عزیزمممم از اول پیاممو کامل بخونید گفتم توی یک تاپیک دیگه ایشون بهم بس احترامی کرده گفته بیا اینو بخور که اسکرینشو دوباره میزارم براتون بعد تاپیک قفل شد و منم توی تاپیک خودش جوابشو دادم

بیخود کرده گفته بیا اینو بخور

شماها اینجا وظیفتون دقیقا چیه؟

اگر وظیفه ای دارید چرا باید توی این سایت که یه ساعاتی به شما سپرده میشه باید اجازه بی احترامی به کسی رو بدید؟ 

همیشه همینو میگید

میگید چون خودتون جواب دادین پس ما کاری نمیکنیم

چرا شرایط رو جوری ایجاد میکنید که کسی بیاد بی احترامی کنه که طرف مقابل بخواد از خودش دفاع کنه بعد شما بگید چون از خودت دفاع کردی پس ما کاری نمیکنیم

اصلا دفاع هم نکرده باشیم شما نهایت کاری که میکنید میرید تذکر میدید دیگه تعلیق نمیکنید که 

عزیزم الان دیدم شما خودتون جواب دادین وقتی جواب میدین ما کاری نمی کنیم اگر تعلیق کنیم هر دوتون رو تع ...

باشه هر دومونو تعلیق کنید 

ولی ایشون رو لطفا حتما تعلیق کنید اول ایشون بی احترامی رو شروع کرده 

واقعا این موضوع مهمی نیست که چه کسی اول بی احترامی رو شروع میکنه؟ 

مهم نیست که یه دختر ۱۷ ساله احترام یه خانم ۴۰ ساله رو نگه داره نه؟

پس لطفا جفتمونو تعلیق کنید 

واقعا متأسفم برای سایتی که عدالت توش رعایت نمیشه

باشه هر دومونو تعلیق کنید  ولی ایشون رو لطفا حتما تعلیق کنید اول ایشون بی احترامی رو شروع کرده ...

پس فردا شما به کسی بگین بی ادب بعد برگرده به خانواده تون بی احترامی کنه فقط شمارو لغو کنم یا بهتون تذکر بدم عدالته؟  مطمئنم خود شما شاکی میشین که اگر عدالت داشتین به کسی که به خانواده ام بی احترامی کرد تذکر میدادین؟هان؟

فرقی نداره کی شروع کرده باشه وقتی توهین کنین شما هم لغو میشین و یا تذکر میگیرین 

پس فردا شما به کسی بگین بی ادب بعد برگرده به خانواده تون بی احترامی کنه فقط شمارو لغو کنم یا بهتون ت ...

نی نی یار عزیز 

چرا متوجه صحبت من نمیشید؟

میگم توی یک تاپیک دیگه ایشون به من گفته بیا اینو بخور

بعدشم من هیچوقت به کسی نمیگم بی ادب اگرم بگم باید منتظر باشم که اونم هر چی میخواد بگه

قطططعا فرق داره کی اول توهین کرده باشه این دیگه چه حرف عجیبیه

نی نی یار عزیز  چرا متوجه صحبت من نمیشید؟ میگم توی یک تاپیک دیگه ایشون به من گفته بیا اینو بخ ...

متوجه میشم ولی به نظر من کسی که توهین میکنه فرقی نداره اول توهین کنه یا در جواب توهین 

من هر بار کسی دعوا کرده هر دو طرف رو بستم

متوجه میشم ولی به نظر من کسی که توهین میکنه فرقی نداره اول توهین کنه یا در جواب توهین  من هر ب ...

نظر شما خیلی محترم هست

ولی بنظر من طبیعیه که انسانها از حق خودشون دفاع کنن

خدا هم گفته از حقتون دفاع کنید

توهین شنیدن و ساکت موندن نرمال نیست

2810