2777
2789
عنوان

مامانای فروردین ۹۶

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 434 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهری جان، منم هم سن توام، آخرین پریودمم با تو یه تاریخه، زایمانمم گفتن ان شاءالله 11 فروردین،
شانس نام مستعار خداست،آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد....خداجونم دوستت دارم
سلام دوستان منم زایمانم اوایل اردیبشهت یا اواخر فروردینه هفته 23 هستم شما تو تل گرام گروه دارین؟ دسترسی به سایت ندارم ولی دوس دارم تو یه گروهی باشم
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
سلام مامانای گل. من یه تاپیک خوب می‌شناسم که یه عالمه لباس نانازی و شیک با قیمت مناسب واسۀ نی‌نی‌های گل داره. من خودم واسه پسرم ازش خرید کردم و خیلی راضی بودم. گفتم به شماها هم بگم که اگه دوست داشتین بهش سر بزنین و مث من خوشحال بشین. فقط خواستم خوشحالی‌مو با شما هم قسمت کنم. http://ninisite.com/discussion/thread.aspx?threadID=1523102&PageNumber=1 http://mob.ninisite.com/discussion/thread.aspx?threadID=1523102&PageNumber=1
فرشته کوچک من در مرداد 92 دل از بهشت خدا کند و پاشو روی زمین گذاشت
سلام ،من یسری از اسباب بازیهای سیسمونیمو میخوام بفروشم همه مارکن و مناسب سیسمونی قیمتامو یک سوم قیمت خریدم میدم.دوست داشتین به ایدیم توو ت ل گ ر ا م پیام بدین عکساشو براتون بزارم ،لطفا بگین از نی نی سایت هستین. @paria1394915
خودم بغل میگیرمت پر میشم از عطر تنت کاشکی تو هم بفهمی که میمیرم از نبودنت
مامانا تو رو خدا بگید شما هم دردهای تخمدان و زیر دل که به کشاله ران میزنه رو دارید یا من اینجوریم؟؟؟ دردهام نسبتا شدیده جوری که پام تقریبا بی حس میشه از دردش ترشحاتم هم زیاد شده ولی بو و اینا نداره رفتم دکتر برای ترشحات گفت تا زمانی که بو ، خارش یا سوزش نداره مشکلی نیست ولی امروز درد زیر دلم شدیدتر شده
سلام عادله جون مال منم یه مرحله بود که متوجه شدم دیابت بارداری دارم ناشتا74ولی بعداز محلول217بود دکترم ده روزگفته رژیم بگیر وآزمایش چهارمرحله ی روبدم اگه باز بالا بود بایدانسولین بزنم عادله جون مال شما چند بود امیدوارم مشکلی نداشته باشی
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که تکیه گاهم بود(روحت شاد پدر مهربانم)برای شادی روح بابای خوبم صلوات
2810