2777
2789
عنوان

تعبیر خواب گل کی میدونه چیه

25799 بازدید | 108 پست

گل تو گلدون از کسی گرفتم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعبیرش خوبه،

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
بیشتر ببینید
گل محمدی؟

کاکتوس و گل زینتی

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
بیشتر ببینید

سلام جانان انشالا خیر هست اشکال نداره یه چنتا چیزو بپرسم  برای تعبیرش ؟؟ رنگ گل روشن بود یا تیره ؟؟؟ اشنا بهتون داد یا غریبه بود؟؟ سرو وضع خودت یادت هست چه جوری بود ؟؟؟

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام جانان انشالا خیر هست اشکال نداره یه چنتا چیزو بپرسم  برای تعبیرش ؟؟ رنگ گل روشن بود یا تیر ...

سبز بود .خادم مسجد بود حس میکردم میشناسم

بیشتر ببینید
سبز بود .خادم مسجد بود حس میکردم میشناسم

یه فرد جدید به خونوادتون اضافه میشه نمیدونم اگر گل کوچولو بوده احتمالا نوزاد هست واگر بزرگه احتمالا وصلت فامیلی دارین و یه مشکلی هم داشتین اون هم حل میشه 🌹🌹

یه فرد جدید به خونوادتون اضافه میشه نمیدونم اگر گل کوچولو بوده احتمالا نوزاد هست واگر بزرگه احتمالا ...

واقعا ممنونم ازت گل های کوچولو بود دوتابود خیلی خوش حال بودم از گرفتنش یه پیرمرد مهربون بهم داد از مسجد محلمون

بیشتر ببینید
واقعا ممنونم ازت گل های کوچولو بود دوتابود خیلی خوش حال بودم از گرفتنش یه پیرمرد مهربون بهم داد از م ...

اگر نذری کردی ادا کن درست میشه ممکنه یکم سختی باشه چون پیرمرد بوده ولی درست میشه موفق باشی جانان 🙏🙏🌹🌹

اگر نذری کردی ادا کن درست میشه ممکنه یکم سختی باشه چون پیرمرد بوده ولی درست میشه موفق باشی جانان 🙏 ...

سلام عزیزم وققتتون بخیر شما میدونی  تعبیر پیدا کردن گلدون گل چیه خواب دیدم که با دوستم  یه جایی هستم    اونجا یه گلدون گل دیدم گفتم اونو باخودم میبرم من مجردم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
سلام عزیزم وققتتون بخیر شما میدونی  تعبیر پیدا کردن گلدون گل چیه خواب دیدم که با دوستم  یه ...

سلام وببخشید برای دیراومدنم بزارین پای مشغله فکری انشالا که خیر هست تعبیرش 🙏چنتا چیزو باید بدونم اولا رنگ گل یادتون هست ؟؟ یا مثلا گلدونش چه جوری بود سالم بود ؟؟؟ خاکی وکثیف نبود ؟؟؟ وضع ظاهر خودتون چی یادتون هست مثلا چادر سرتون بود یا هرچی؟ و از دوستتون هم کسی که همراهتون بوده چیزی یادتون هست ؟؟؟ این جزئیات تو تعبیر خواب مهمن هرکدومو که یادتوت میاد برام بگین 🌹🌹🌹

سلام وببخشید برای دیراومدنم بزارین پای مشغله فکری انشالا که خیر هست تعبیرش 🙏چنتا چیزو باید بدونم او ...

سلام عزیزم  فکر کنم گله یه چیزی بین  صورتی و بنفش  بود  گلدونشم  سفالی   انگار چادر نداشتم  دوستمم که همراهم بود متاهله وفکر کنم مثل تو  واقعیت چادری بود

یه خواب دیگه ام چند وقت پیش دیدم خواب دیدم با مامانم یه جا هستیم مثل همایش  یا یه همچین چیزی بعد از اون جا میریم  از یه راهرو  مانند عبور میکنیم من از یه جایی  به بعد پشت سرمو نگاه کردم ولی مامانو ندیدم بعد رفتم جلو  به یه مسیر یا محیطی رسیدم که خاکی بود تو تو خواب انگار حرم امام رضا بود گفتم برم زیارت کنم حاجت روا شم     اونجا خیلی شلوغ بود پر زن و مردو بچه بعد انگار یه مسیرباریک باز شده بود میشد رد شی تندو سریع داشتم مرفتم که برسم بعد بیدار شدم سرچ که  کردم شبیه ورودی امام رضا تو واقعیت بود البته این برا چند روز پیشه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم