2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70385 بازدید | 532 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام استارتر عزیزم  من دو روزه تهران بیمارستان بقیه اله عمل کردم  هنوز ترخیص نشدم  ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش افت کلسیوم تا دو سه هفته حتی یک‌ماه طبیعیه.

چون غدد پاراتیروئید دچار شک‌میشن و تا چند روز حتی تا دو سه هفته کلسیوم تولید نمیکنه که باید به مقدار زیاد قرص کلسیوم طبق نظر پزشک‌مصرف کنی. ممکنه دچار لرزش چونه و بی حسی لب بشی. اصلا نگران نباش.

اگه هم تو‌هفته اول دیدی این بی حسی و لرزش شدید شد یا پاهات گزگز کرد به دکترت مراجعه کن یا بیمارستان یک آمپول میزنی و راحت. اصلا چیز نگران کننده ای نیست ولی باید کلسیوم زیاد مصرف بشه این دوران. و بچه هم شیر ندی اگه بچه داری چون کلسیوم زیاد مصرف میکنی و وارد شیر میشه برای بچه مضره.

در کل این حالتت کاملا طبیعی و برای همست.

امیدوارم زودتر سرحال و سرپا شی عزیزم

سلام استارتر عزیزم  من دو روزه تهران بیمارستان بقیه اله عمل کردم  هنوز ترخیص نشدم  ...

خیالت راحت عزیزم کاملا طبیعی و موقته. برای هر کسی با توجه به بدنش ممکنه تعداد روز مصرف کلسیوم فرق کنه من یک هفته اول روزی ۴ تا کلسیوم مصرف میکردم یادم نیست چه دُزی.

بعد دو هفته بعد دکتر گفت هر سه چهار روز یکی کم کنم وقتی رسید به یکی تا یکی دوهفته ادامه بدم وتمام.

حتما قرصای کلسیوم رو از مدلای ژلاتینی بگیر یا بگو که مصرف زیاد داری نوع خوبش که عوارض نداره بدن چون بعضی قرصای کلسیوم مصرف زیادش برای کلیه خوب نیست.

و بگو قرصای بزرگ ندن چون یکم‌سخته قورت دادن نهایت روزای اول از قرصای کلسیوم معمولی که سایزش کوچیکه بگیر بعد یکم‌ورم گلوت بهتر شد قرصای ژلاتینی که بهتره.

خداروشکر کن بابت سلامتی دوبارت ازین به بعد سرحال تر و بهتر از قبل میشی. هر سوالی هم داشتی عزیزم به من درخواست دوستی بده و بپرس یا همینجا. نگرانی اصلا نداره

ممنون عزیزم انشاالله که آزمایشات خوب باشه اگه هم نیاز به عمل بود مطمئن باش راحت تر از تصورته سوالی ه ...

سلام ببخشید منم خیلی میترسم از عمل احتیاج دارم باشما صحبت کنم در موردش برای من مشکوک به بدخیم از نوع پاپیلاری وای خیلی میترسم از عمل

سلام ببخشید منم خیلی میترسم از عمل احتیاج دارم باشما صحبت کنم در موردش برای من مشکوک به بدخیم از نوع ...

سلام عزیزم. برات آرزوی شادی و سلامت دارم.

چرا باید از عمل بترسی ؟

اصلا چیز خاصی نیست؛ سختیش یکی‌دوروزه که بی حالی. یا یک مدت کوتاه که سرت رو باید خیلی شدید تکون ندی.

خود عمل تیروئید جزء عمل های ساده حساب میشه اما خوب مهمه دکتر‌خوبی انتخاب کنی.

نداشتن تیروئید هم که اصلا مهم نیست با یک قرص ساده و ارزون میشه جایگزین‌کرد.

رد عمل هم اصلا هیچی‌نمیمونه.

بیهوشی هم که به نظر من خیلی عالیه😅 تجربه بیهوشی زیاد داشتم. یک خواب عمیق و راحت. تازه من مشکل تنفسی نسبتا شدید دارم که باید روی داروی بیهوشی خیلی محتاط عمل شه.

الان به نظرت ازچی باید بترسی؟!!!

سلام عزیزم. برات آرزوی شادی و سلامت دارم. چرا باید از عمل بترسی ؟ اصلا چیز خاصی نیست؛ سختیش یکی‌دو ...

سلام استارتر قشنگم پستات خوندم ب همه درکمال ارامش و محبت جواب دادی خیلی خانومی

من چن وقته حس میکنم چیزی تو گلوم گیر کرده مثل توپ حس خفگی دارم امشبم یکم گلوم قسمت تیروئید ورم کرده..فردا میخام برم دکتر ببینم چیه خیلی نگرانم

یه سوال ازت دارم سرطان تیروئید در بدترین حالتش خطرناک و کشندس؟؟؟ینی هرچقدم خطرناک و سرطانی باشه با عمل و درآوردنش اوکی میشه؟؟؟؟؟

آیا متاستاز ب بقیه اندام های بدن داره ک مثلا خطرناک باشه و قابل درمان نباشه؟؟

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
سلام استارتر قشنگم پستات خوندم ب همه درکمال ارامش و محبت جواب دادی خیلی خانومی من چن وقته حس میکنم ...

سلام عزیزم. ممنون بابت نظر لطفت. اول اینکه خیلی مسخرست دکتر نرفته تا اینجا فکر‌کردی خیلی چیزای دیگه میتونه باعث ورمضض بشه یکی بالا پایین بودن تیروئید یا گواتر و ...

ببین عزیزم بدترین نوع سرطان هم یکی خدای نکرده داشته باشه وقتی به موقع اقدام کنی کامل درمان میشه مثلا سرطان معده اگه مراحل اولیه باشه با آندوسکوپ میشه سلول سرطانی رو برداشت.

حالا در مرود تیروئید پاپیلاری که خوب دیر رشده به موقع عمل شه حتی یددرمانی نمیخواد و اگه از تیروئید خارج شده باشه یا با فرض اینکه دکترت بد باشه چیزی بمونه اونم مشکلی نداره وقتی چکاپ های بعدش رو‌میری مشخص میکنه و با یددرمانی کامل قابل درمانه.

اون متاستاز که شما میکنی الگوی رشد سریع تری داره پس خیلی سریع باید اقدام شه و با یددرمانی ادامه داد. و در بدترین حالت ممکنه که شخص خیلی دیر رفته و توی بدنش پخش شده باشه خدایی نکرده اونوقت میرن سمت شیمی درمانی.

ببین عزیزم همیشه یادت باشه شما یک سرماخوردگی ساده هم بگیری اگه مراعات نکنی و بزاری بدتر شه حتی میتونه جونتو بگیره.

به هرحال جای نگرانی نیست همیشه باید خوش بین بود و به جنبه مثبتش فکر کرد و این موارد رو زمان شک‌ سریع به پزشک متخصص و تاکید میکنم پزشک بسیار خوب و حاذق مراجعه کنید .

همیشه درمان به موقع نجات دهنده هست حتی توی سخت ترین بیماری ها.

برات آرزوی سلامتی دارم عزیزم

سلام عزیزم. ممنون بابت نظر لطفت. اول اینکه خیلی مسخرست دکتر نرفته تا اینجا فکر‌کردی خیلی چیزای دیگه ...

خسلی ممنون از صبوری و راهنماییت عزیزم

رفتم دکتر بدون عکس و سونو گفت گلوبوس هست و عصبیه دارو اعصاب داده ولی من نگرانم 

نگران خدای نکرده سرطان مری و معده و تیروئید 

من فوبیا بیماری دارم واقعا دارم زجر میکشم

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
خسلی ممنون از صبوری و راهنماییت عزیزم رفتم دکتر بدون عکس و سونو گفت گلوبوس هست و عصبیه دارو اعصاب د ...

واقعا نمیفهمم چرا باید وقتی بدن سالمی داری به بیماری فکر‌کنی؟!

شکرگذار خدا باش و سلامتی که بهت داده چیزی که خیلی ها آرزوشو دارن.

بهت پیشنهاد میکنم حتما به مشاوره مراجعه کن این نوع رفتار مخرب هست و آسیب زننده  عزیزم

واقعا نمیفهمم چرا باید وقتی بدن سالمی داری به بیماری فکر‌کنی؟! شکرگذار خدا باش و سلامتی که بهت داده ...

۱۱ ماهه سردرد دائم گرفتم ینی هرروز هست شبانه روزی

هر دکتری فکر کنی رفتم ۷ تا مغز و اعصاب

ام آر آی و اسکن مغز و گردن

دارو برای میگرن و سینوزیت

بوتاکس   بلاک عصب

طب سنتی

روان پزشک

چشم پزشک

ازمایش کمخونی

پزشک داخلی 

حتی فیزیوتراپی و طب سوزنی

خوب نمیشم ک نمیشم نمیدونم چمه میگم نکنه ام آر آی دادم چیزی نشون نداده یا نکنه بدنم خدای نکرده یه مشکل جدی داره ک با سردرد نشون میده😭😭😭😭😭بخدا ۲۲ سالمه ولی پیر شدم

۱۱ ماهه سردرد دائم گرفتم ینی هرروز هست شبانه روزی هر دکتری فکر کنی رفتم ۷ تا مغز و اعصاب ام آر آی ...

نه عزیزم سردرد تو از مریض پنداری هست . و هیچ‌دلیل دیگه ای نداره.

مریض پنداری  و با مشاوره میشه درمان کرد.

و به نظر کن ورزش یوگا رو امتحان کن و پیاده روی صبح زود.

نه عزیزم سردرد تو از مریض پنداری هست . و هیچ‌دلیل دیگه ای نداره. مریض پنداری  و با مشاوره میشه ...

ممنون

امیدوارم جدی نباشه

تنتون سلامت💗