2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70385 بازدید | 532 پست
سلام وقتتون بخیر من ۱۷ سالمه و مادرم دیروز عمل نودل تیرویید کردن به گفته خودشون که از دکتر شنیدن عمل ...

سلام عزیز ندول مادرتون کلا خوش خیم بود یا خدایی نکرده بدخیم?

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان ی سوال من مادرم نمونه داد امروز جواب گرفتم دکتر گفت خوش خیمه ..ولی جایی که نمونه برداری کردیم جواب رو هم نشون دادیم از جواب فتوکپی گرفتن بعدم شماره گوشی گفتن اگه احتیاج بود تماس میگیریم باز ..به دکتر این قضیه گفتم گفت ممکنه بگن مثلا مقدار نمونه کافی نبوده..من میترسم بگن مثلا نمونه اشتبا شده یا بگن بازبیا برا نمونه ی دوباره..چرا گفتن لازم باشه تماس میگیریم بازم?

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
سلام عزیز ندول مادرتون کلا خوش خیم بود یا خدایی نکرده بدخیم?

سلام عزیز دل

اول خوش خیم بود ولی بعد ۱ سال که تحت مراقبت بودن گفتن که بدخیم شده و باید جراحی بشن

در وصل هم ز شوق ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

بابا از سونو که معلوم نمیشه با نمونه برداری نوع توده مشخص میشه تازه همونم من که خودم سه بار نمونه بر ...

سلام عزیزم خوبی عزیزم کیفیت زندگیت بعد چند سال بهتره الان

چون خودم خیلی نگرانم امیدوارم به اضطرابم غلبه کنم 

سلام عزیزم خوبی عزیزم کیفیت زندگیت بعد چند سال بهتره الان چون خودم خیلی نگرانم امیدوارم به اضطرابم ...

در یک کلام عالی😁 من از اول حالم‌کاملا خوب بود چون بدون هیچ استرس و با تحقیق و علم کافی عمل کردم.

میدونستم فرقی با قبل عمل نمیکنم.

خداروشکر.

دکتر غددی که من پیشش میرم به من گفت که عمل رو فقط وقتی لازم میدونه که یا سرطان باشه یا انسداد ایجاد ...

خداخیرت بده باحرفات آرومم کردی مامان منم آزمایش نشون داده سمیه دل تو دلم نیس الانم تعطیلی بوده نتونسته بره پیش متخصص خیلی دلشوره دارم باحرفات آرومم کردی ان شاالله تنت همیشه سالم باشه گلی

سلام عزیزم خوبید منم مشهدم میخواستم ببینم سونو و نمونه برداری تیرویید کجا انجام دادید و کجا بهتره به نظرتون ؟ از دکتر عباسی چه طور وقت بگیرم چون از طریق سایت بقراط نوبت دهیش فعال نمیشد ممنون میشم جواب بدی گلم 

سلام عزیزم خوبید منم مشهدم میخواستم ببینم سونو و نمونه برداری تیرویید کجا انجام دادید و کجا بهتره به ...

دکتر عباسی رو باید شنبه ها ۹ صبح بری سایت بقراط نوبت بگیری.

راس ۹ صبح باید سریع بری وگرنه نوبت ها پر میشن. تو نت بزن بقراط برات میاره. و اصلا نگاه نکن تایمش میتونی بری یا نه فقط هرکدوم خالی بود بزن بعدش زنگ میزنی مطب میگی برات عوض کنه. دکتر سونو اسمش یادم نمیاد اما بین پرستار ۱-۳ یا ۳-۵ بود. کنار یک‌سوپرمارکت که پله میخوره میره پایین زیرزمین ماننده.

کارش فوق العادست تخصصش نمونه برداری حین سونو هست

عزیزم من درست متوجه نشدم شما ندول داشتی و خوش خیم بود ؟چرا دکتر گف عمل کن؟مگ ن اینک هرچند وقت یبار ب ...

ندول رو دکتر اول تشخیص خوش خیمی میداد چون نمونه بردار درست نمونه نگرفته بود. بخش سرطانی سمت تارهای صوتی بمن بود. و اون زمان میخواستن نصفشو بردارن که ندول داره چون فشار زیادی روی تارهای صوتیم بود.

که دکتر جدیدم منو فرستادن پیش یک دکتر دیگه برای نمونه برداری‌که تخصصش همین کاره، اون‌بنده خدا اصلا نمونه نگرفته به من گفت بدخیمه. نمونه هم دقیقا از همون سمت تارهای صوتی گرفت. اینحوری شد کلش رو برداشتم

دکتر عباسی رو باید شنبه ها ۹ صبح بری سایت بقراط نوبت بگیری. راس ۹ صبح باید سریع بری وگرنه نوبت ها پ ...

ولی آخه تو سایتش نوشته ساعت ۱۸ نوبت دهی باز میشه همون ساعت دقیقا رفتم بارها می زد نوبت دهی فعال نبود 

دکتر عباسی رو باید شنبه ها ۹ صبح بری سایت بقراط نوبت بگیری. راس ۹ صبح باید سریع بری وگرنه نوبت ها پ ...

سید علی علمداران بود نه اسم دکتر سونوت؟ بین پرستار ۳ و ۵ ساختمان شمس زیر زمین... خوش اخلاقه ؟ دستش سبکه یا خیلی درد داشت؟؟ بی حسی میزنه قبلش ؟؟ تو سایت نوبت که خیلی عدم رضایت دادن مردم بهش نمی دونم چرا...من قبلا دوبار انجام دادم بار دوم دکتر پاتولوژی توی آزمایشگاه گرفت خیلی راحت و سریع بدون درد بود