2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70404 بازدید | 532 پست
گلم ممنونم خداخیرت بده که قشنگ توضیح میدی من شهرستانم اینجام دکترخوب نداریم که بیادتوضیح بده چندروزه ...

بابا از سونو که معلوم نمیشه با نمونه برداری نوع توده مشخص میشه تازه همونم من که خودم سه بار نمونه برداری کردم گفتم بعد عمل توده برداشته شده رو دوباره آزمایش میکنن.

حتی یک بخشی تقریبا دیگه از تیروئید خارج شده بود.

این متاستاژ رو آخه از کجا آوردی وقتی فقط یک‌سونو رفتی.

اصلا نگران نباش.

سونو‌ من جایی رفتم‌متخصص نمونه برداری هم بود اون خودش چون کارش همین چیزا بود همون اول تشخیص داد جواب نمونه هم که اومد نوشته بود درجه بدخیمی مثلا از فلان تا فلان اگه بخواد باشه مال من آخرین عددش که مثلا بدتره بود. ولی اصلا چیز مهمی نیست نترس.

من خودم التهاب غدد لنفاوی زیاد دارم البته پرس و جو کردم و اینا یکی از دلایلش به من گفتن داشتن سینوزیت حاده و اصلا نباید توجه کرد.

علم اینقدر پیشرفت کرده خداروشکر این‌چیزا اصلا مشکل و‌مریضی حساب نمیشه.

بازم میگم من تقریبا داره میشه ۲ سال عمل کردم چندین بار هم آزمایش دادم این مدت خداروشکر خوب و بدون مشکل .

یک‌متخصص غدد خوب پیدا کن کلا پیش همون برو خیالتم راحت باشه

بابا از سونو که معلوم نمیشه با نمونه برداری نوع توده مشخص میشه تازه همونم من که خودم سه بار نمونه بر ...

پناه بخدا عزیزم منکه چندروزه مردم وزنده شدم خداکنه جواب نمونه برداریم خوب باشه چون متخصص غددم نداریم‌ اینجاشهرکوچیکه نمیدونم کجابرم چیکارکنم ایشالاکه همیشه سالم وسلامت باشین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب سونو بزارم شما سردرمیارین نوشته بوددوتا ندول یکی سمت راست یکی سمت چپ یکیش ۳.۵میلی ولی کلسیفیه بود که گفتن بایدنمونه برداری بشه اون یکیم ۶.۴میلی سالیدهیپواکو همچین چیزی که نوشته بودگرید۴

جواب سونو بزارم شما سردرمیارین نوشته بوددوتا ندول یکی سمت راست یکی سمت چپ یکیش ۳.۵میلی ولی کلسیفیه ب ...

سالیدای هیپواکو همشون بچه های خوبین 🙃 نگران نباش.

ببین در بدترین حالت ممکن اینه مجبور به عمل شی که یک عمل ساده حساب میشه. تاثیرش مثل برداشتن یک خال گوشتیه فقط باید قرص مصرف کنی همین. اگه هم انشاالله خوشخیم باشه اصلا لزومی نداره کاری بکنی .

بهم پیام شخصی بده شماره دکتر غددم رو برات میزارم از طریق اینترنت هم ویزیت آنلاین انجام میده

جواب سونو بزارم شما سردرمیارین نوشته بوددوتا ندول یکی سمت راست یکی سمت چپ یکیش ۳.۵میلی ولی کلسیفیه ب ...

ببین من تقریبا ۹ ماه بعد تمل تیروئیدم بینیمو عمل کردم قبلشم چندسال قبل یک‌ عمل کوچیک دیگه داشتم یعنی بخوام از درجه سختی عمل بگم اون عمل بینی ده برابر سخت تر بود. این اصلا عملی حساب نمیشد. حتی دکترم بهم گفت بعد عملت میشی بهتر از قبل چیزی نیست خودتو درگیرش بکنی. خدا خیرش بده

ببین من تقریبا ۹ ماه بعد تمل تیروئیدم بینیمو عمل کردم قبلشم چندسال قبل یک‌ عمل کوچیک دیگه داشتم یعنی ...

بازم خداروشکر که عملش خوبه ولی اسمش ترسناکه من چندروزه که زندگی نمیکنم ازنگرانی مثل مرده متحرک شدم عزیزم شماره دکترتو بهم بفرس ممنونم  کدوم شهرهس 

بازم خداروشکر که عملش خوبه ولی اسمش ترسناکه من چندروزه که زندگی نمیکنم ازنگرانی مثل مرده متحرک شدم ع ...

من ساکن مشهدم عزیزم.

09152053927 به این شماره پیامک بدید برای ویزیت آنلاین.

یا با شماره مطبشون تماس بگیرید. تو نت سرچ کنید دکتر محمد عباسی غدد براتون میاره.

شنبه یکشنبه عصر هستن و روزای دیگه صبح جهت تماس.

به نظرم نگران نباش و با یک دکتر خوب مشورت کن آزمایشات و‌جواب نمونه برداریتم بفرست خاطرت جمع بشه

بازم خداروشکر که عملش خوبه ولی اسمش ترسناکه من چندروزه که زندگی نمیکنم ازنگرانی مثل مرده متحرک شدم ع ...

ای بابا چرا اینقدر حساسید من که تمام نمونه برداری ها آزمایشا و حتی وقت گرفتن برای عمل رو‌خودم تنها رفتم. دکترم گفت نترس اصلا چیزی نیست منم بهش اعتماد کردم.

خانواده فکر میکنم یک‌توده ساده بوده که برداشتن جز خواهرم کسی خبرنداره. 

به بد فکر‌کنید بد پیش میاد همیشه خوشبین باشید به قول دکترم توی دریای فراز و‌نشیبای زندگیم این یک بخش کوچیک و گذراست که حتی شاید خاطره ای هم بعدها ازش نمونه

عزیزم متاستاژ فقط رشدش هست که سریعه پاپیلاری دیررشد. برای همین روی متاستاژ باید سریع برداشته شه و در ...

سلام عزیزم  درخواست دوستیمو قبول  میکنی .من باید بار دوم جراحی کنم 

سلامت باشی عزیزم 

سلام عزیزم

میگم بعد عمل تیروئید دوران نقاهتش چقدره؟ 

یعنی طرف ب کارای خونه داری

مثل غذا پختن و ظرف شستن و... اینجور کارا برسه

و این ک بعد عمل چند روز بستری میشه

و فک کنم سرشو نباید خم کنه عقب چند مدت اره؟

تو انداختن سر ب پایین هم اینطوریه؟

سلام عزیزم میگم بعد عمل تیروئید دوران نقاهتش چقدره؟  یعنی طرف ب کارای خونه داری  مثل غذ ...

ببین عزیزم دوران نقاهت به این که میزان تحملت چقدر باشه بستگی داره بعضیا خیلی حساسن.

بستری بیمارستان نهایت سه روزه. بعدش کاملا خوبی هیچ مشکلی نداری فقط سرت رو یک مدتی نباید تکون بدی مثلا یکی دوهفته اول خیلی مراقبت کنی. سرت رو به سمت عقب خیلی نبری خصوصا. دو سه روز اول هم غذاهای نرم بخور حتما.

پایین آوردن سر و یک‌کوچولو چپ و راست زیاد اذیت نمیکنه من خودم سرم رو خوب عقب نمیتونستم ببرم.

اما درکل بخوام بگم دوران نقاهت خاصی نداره  برای خوابیدن به پهلو و اینا هم از اول مشکلی گفتن نداره فقط به شکم مثلا نخوابی.

در حد کارای خونه به شرطی سبک‌باشه مشکلی نداره