2777
2789

سلام به همه نی نی سایتی های عزیز. چند روز پیش عمل پاپیلاری تیروئید انجام دادم و باتوجه به اینکه تاپیکای دوستای عزیز و راهنمایی هاشون خیلی به من کمک کرد و آرامش خاطر داد تصمیم گرفتم تجربه خودم رو اینجا بزارم شاید به دوستای عزیزی که خدایی نکرده مشکل مشابه براشون پیش اومده کمکی کنه. امیدوارم همه سالم و سلامت باشن. و ممنون میشم تجربه هاتون رو برای کمک به امثال من بزارید

شهریور سال گذشته یعنی ۹۸ با توجه به اینکه برجستگی ای سمت راست گردنم احساس کردم و همینطور به خاطر گرفتگی صدا به پزشک مراجعه کردم و تشخیص داد که ندول تیروئیده و برام سونو و آزمایش داد. بعد آزمایشات مشخص شد که یک ندول حدود ۲ میلیمتری دارم لوب راست تیروئید. آزمایش خون هم تیروئیدم خیلی عالی کار میکرد. به دکتر فوق تخصص غدد مراجعه کردم و هر سه ماه معاینه مجدد و آزمایش خون داشتم و سونو. و طی یک سال دو تا نمونه برداری fna

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در رابطه با نمونه برداری تیروئید یا fna کمی درد داره اما اصلا غیرقابل تحمل نیست. اولین بار پزشک انجام داد و دفعه دوم تحت سونو انجام شد و هر دو دفعه خوش خیم و رده دو بود. ندول تیروئید ۶ رده داره که زیر ۴ مشکلی نیست ۴ یعنی مشکوکه به بدخیمی و در نهایت ۶ تایید بدخیمی و سرطانه تیروئیده.

در نهایت بعد یکسال دکتر گفت باید نصف تیروئید برداشته شه ایشون با اینکه دکتر خیلی خوبی هستن اما هیچ وقت برای بیماروقت نمیگذاشتن و هردفعه با صحبت خوبه سه ماه دیگه آزمایش بده تموم میشد برای همین بعد گفتن عمل دنبال دکتر بهتری گشتم و خیلی ها دکتر محمدعباسی فوق تخصص غدد رو معرفی کردن(ساکن مشهد هستم) ایشون بی نهایت پزشک خوبی هستن و کلی برای مریض وقت میزارن به من گفتن از نظرمن ندول تا زمانی که سرطانی نباشه انسداد ایجاد نکرده باشه و یا مسئله زیبایی مطرح نباشه لزومی به جراحی نداره و من باید برای نمونه برداری جایی. برم که تخصص روی نمونه برداری و تیروئید داشته باشه و تا الان اشتباه میکردم هرجایی میرفتم و جایی رو برای نمونه برداری و سونو معرفی کردن 

برای اولین بار ایشون تشخیص دادن که ندول از تیروئید خارج شده و درحال رشد به سمت بیرونه و اندازه ندول 33*20 میلیمتر هست و به احتمال زیاد پاپیلاری. نمونه برداری دقیق از بخش خارج شده هم مشحص کرد پاپیلاری هست و دکتر گفتن باید تا قبل عید عمل شه و دکتر صدری زاده فوق تخصص جراحی توراکس رو معرفی کردن. 

شنبه ۲۵ بهمن ساعت ۲ جراحی شدم بیمارستان رضوی. دوتا درن (لوله هایی برای تخلیه خونابه) وصل میکنن که روز دوشنبه برداشتن و همون دوشنبه مرخص شدم.

در رابطه با عمل هم روز شنبه ساعت ۲ انجام شد. حدود ۱:۳۰ ساعت طول کشید. بعد عمل میتونستم صحبت کنم اما فشار وارد میکرد روز اول درازکشیده بودم روز دوم دکتر گفت راه برم و غذا میتونم بخورم. روز دوشنبه صبح سوم درن ها(لوله های تخلیه خونابه) روکشیدن که یکیش کمی درد داشت. و دکتر گفت مرخصم. آنتی بیوتیک قرص تیروئید کلسیوم و قرصای مشابه بهم داد. قبل مرخص شدن حتما اگه معدتون کار نداده به پرستار اطلاع بدید چون بعد خیلی اذیت میشید. حتما راه برید راه رفتن جریان خون رو زیاد میکنه و بخیه ها زودتر بهبود پیدا میکنن هنوزم گرفتگی صدا و احساس وحود چیزی داخل گلو دارم که زوده نظر بدم. یکشنبه جواب پاتولوژی رو از بسمارستان میگیرم و به پزشک نشون میدم تا ببینم اقدامات بعدی چیه. بیمارستان رضوی مشهد بستری شدم اتاق خصوصی هزینه حدود ۱۱/۳۰ میلیون شد و من بیمه ارتش داشتم شد ۳۸۰۰ فکر کنم. بخیه هام جذبی هست و بشه الان عکسشو میزارم

سلام دوست عزیز خوبی؟

جواب پاتولوژی بعد عمل رو گرفتی؟

انشاالله که خوبه

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

کل تیروئید شما رو‌ برداشتن؟

غدد لنفاوی چی؟

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
کل تیروئید شما رو‌ برداشتن؟ غدد لنفاوی چی؟

سلام عزیزم بله کل تیروئید چون پاپیلاری و خیلی بدخیم بود. جواب پاتولوژی رو هم گرفتم خداروشکر با اینکه بدخیمی خیلی زیاد بوده ولی چون به موقع بوده قبل از آلوده کردن بقیه گردن و غدد لنفاوی برداشته شده نیازی به یددرمانی نداره 

ممنون از لطفتون عززم. خداروشکر حال عمومیم عالیه جز کمی گرفتگی صدا و گردن درد مشکلی ندارم. خدارو شکر عوض کردن پزشک و یک نمونه بردار متخصص باعث شد به موقع به فکر بیفتم

ممنون از لطفتون عززم. خداروشکر حال عمومیم عالیه جز کمی گرفتگی صدا و گردن درد مشکلی ندارم. خدارو شکر ...

خدا رو شکر که خوبی

من منتظر جواب پاتولوژی هستم و دکتر غدد از روی جواب سونوگرافی و نیز موقع گرفتن نمونه گفت ۹۹ در صد بدخیمه 

من ۱۰ ساله که متوجه شدم ندول دارم و هر از گاهی سونو میدادم و خوب بود . دارو هم نمیخوردم چون کم کار و پرکار نبود 

یکسال پیش هم سونو خوب بود که امسال یهویی دیدم ندول ها بزرگ شدن و ...

بس که امسال حرص و جوش داشتم به خاطر کرونا و مشکلات 😢😢😢

اصلا دلم نمیخواد عمل کنم 

راهی جز عمل نداره ؟!

خدا رو شکر که خوبی من منتظر جواب پاتولوژی هستم و دکتر غدد از روی جواب سونوگرافی و نیز موقع گرفتن نم ...

دکتر غددی که من پیشش میرم به من گفت که عمل رو فقط وقتی لازم میدونه که یا سرطان باشه یا انسداد ایجاد کرده باشه یا خیلی بزرگ باشه و خود شخص از جنبه زیبایی بخواد وگرنه اگه اینا نباشه لزومی به عمل نیست .

ولی اینم به من گفتن تیروئید و عملش هیچ تغییری روی روال زندگی عادی نداره. من هنوز ده روزه عمل کردم اما با اطمینان بهت میگم خیلی سرحال و شاد و پرانرژی هستم بدون هیچ مشکلی (جز یک مقدار درد گردن و گرفتگی گلو که زمان بگذره خوب میشه)..

اتفاقاً دکتر منم بهم گفت تو خیلی استرس و ناراحتی داشتی و توی خودت ریختی و به نظرم همین علتشه. اگه توده بدون مشکل باشه و ساده با لیزر قابل درمانه اما با علم الان تا اونجایی که من میدونم عمل بهترین راه حله چون شخصی از آشنایان عمل نکرد و چند سال بعد تا پشت گردنش پر از توده ها کوچیک و بزرگ شددرنهایت مجبور به عمل و یددرمانی شد البته الان حالش خیلی خوبه. اگه چاره عمله اصلا نترس باور کن اونی که فکر میکنی نیست من خودم خیلی استرس داشتم حتی خونه به کسی نگفتم فقط اواخر که میدونستم باید عمل شه گفتم یک توده ساده کیستیه برای اینکه بزرگ نشه باید عمل کرد. 

من جدا ازینکه ندول امسال یکدفعه بزرگ شد به شدت سردردهای خیلی بدی سمت راست سرم داشتم و گرفتگی زیاد صدا که بعد مشخص شد در اثر فشار ندول یکی از شریانا کمی مسدود شده بوده و علتش همون بوده که مثل اینکه جراحی شده بوداینم من از لیست شرح جراحی که بهمون دادن فهمیدم. دکتر غددی که میرم خیلی بها به مریض میده و صحبت میکنه حتی من پرسیدم برای بارداری شیردهی (البته من الان مجردم) گفت ذره ای مشکل ایجاد نمیکنه . حتما یک دکتر خوب برو و صدالبته نمونه برداری جای درست و حسابی و یک شخص باتجربه و اگه لازم به عمل بود خیالت کاملا راحت   

من جدا ازینکه ندول امسال یکدفعه بزرگ شد به شدت سردردهای خیلی بدی سمت راست سرم داشتم و گرفتگی زیاد صد ...

وای عزیزم ممنون که اینقدر وقت گذاشتی واسم 

اگر ممکنه دکتر خوب واسه جراحی بهم معرفی کن 

خیلی بهم کمک کردی و آرامش دادی 😘