2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70404 بازدید | 532 پست
عزيزم لطف ميكنيد بگيد چه مدت بعد از عمل، صداتون برگشت و طبيعي شد؟

من چون توده نزدیک به تارهای صوتیم بود خیلی طول کشید حدود ۶ ماه. اما خوب همون بعد یک ماه تقریبا خوب شد ولی هرازگاهی گرفتگی شدید داشتم یا یکم‌صحبت میکردم انگار صدام بکدفعه قطع میشد گلو درد میشدم.

من کلا رشد توده به سمت تارهای صوتیم بود و قبل عمل ازم امضا گرفتن که احتمال آسیب به تارهای صوتی هست، حتی قبل عمل یکمقدار گرفتگی صدا داشتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما جراحی داشتید؟ پاراتیرویید برداشته شده یا نه؟ اگه پاراتیروئید برداشته نشه شک‌کلسیوم فقط تو ی هفت ...

یدونه از پاراتیروئیدهام برداشته شده

فروردین عمل کردم ولی اسپاسما هنوز هستن

بله عزیزم حرفتون درسته اکر تجربه ی عمل دارید برامون بگید

عملش اصلا ترسی نداره و بعدش مراقبتم نداره. راحته

ولی اگر علایم کمبود کلسیم مثل اسپاسم عضلانی و بی حسی و لرزش دست و پا و فک داشتی باید بری بیمارستان. 

عملش اصلا ترسی نداره و بعدش مراقبتم نداره. راحته ولی اگر علایم کمبود کلسیم مثل اسپاسم عضلانی و بی ح ...

ممنون دوست عزیز

امروز ده روزه عمل کردم، ولی هنوز ورم داره جلو گردنم طبیعیه؟ 

من چون توده نزدیک به تارهای صوتیم بود خیلی طول کشید حدود ۶ ماه. اما خوب همون بعد یک ماه تقریبا خوب ش ...

عزیزم، ده روزه عمل کردم همون سمت راست که تیرویید رو برداشتن ورم کرده و سفت هست طبیعیه

سمت چپ تیرپیید رو نکه داشته 

دقیقا بیماری های تیروئید از غم و بغض هست برای همین بهش میگفتن غمباد ... حیف اینهمه ظلم که به خودم ک ...

عزمزم من سال۸۷پیش دکترمظفرفتوحی بیمارستان پیامبران عمل کردم عالی بود

یدونه از پاراتیروئیدهام برداشته شده فروردین عمل کردم ولی اسپاسما هنوز هستن

اگه یکیش برداشته شده طبیعیه و نگران نباشید زمان میبره. باید سطح کلسیوم مرتب چک بشه یک دکتر غدد خوب انتخاب کنید جای نگرانی نداره. انشاالله بهتر بشی عزیزم و خبرای خوب از سلامتیت بدی

ممنون دوست عزیز امروز ده روزه عمل کردم، ولی هنوز ورم داره جلو گردنم طبیعیه؟  

آره عزیزم ده روز که چیزی نیست . ببین بسته به اینکه درن داشنی یا نه این ورم فرق میکنه. من دوتا درن برای تخلیه خون داشتم و ۲۴ ساعت اجازه خوردن حتی آب نداشتم و ذره ای هم ورم اصلا نداشتم.

معمولا اگه خونابه تخلیه نشه ورم هست و غیر ازون هم بستگی به بدنت داره من با خانمی صحبت میکردم مطب دکترتق یبا سه هفته ازعملش گذشته بود و ورم داشت میگفت دکترگفته طبیعیه

مرسیییی اره مرتب چکش میکنم دیگه عادت شد

اصلا نباید نگران باشی. ولی باید تحت نظر باشی. 

من خودم از بعد عملم هر ۶ ماه آزمایش خون میدم و سالی یکبار سونو.

دکتر میگه کاملا سالمی و بدون هیچ مشکل اما حتی یک شخص سالم هم خوبه تحت نظر باشه.

برای این بی حسی ها و ...منم فکر میکنم تا چند ماهی بعد عمل داشتم اما نه مثل شُک کلسیوم بعد عملم، مثلا یکدفعه دستام خواب میرفت یا لبم بی حس میشد. و انگشتای پام🤔 در ضمن ویتامین ب بدنتون هم چک کنید معمولا کمبود ویتامین ب و استرس هم باعث علائم مشابه میشه