2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70453 بازدید | 532 پست
اینقدر که من این روزها تو گوگل و نینی سایت چک میکنم پریشونم، اخه چندتا تودنبنی سایت گغتن عمل نکنید،، ...

آخه مگه به این مسخرگی هست که با این چیزا خوب شه؟

اگه فکر میکنی لازمه برو‌انجام بده به هرجال بعد یک مدت اثرش رو‌میبینی.

افت کلسیوم هم چیز مهمی نیست یک واکنش طبیعی بدنه و برای همه پیش نمیاد حتی پیش بیاد هم با یک آمپول حل میشهو در کل وضعیت کلسیوم بدنت بعد دوهفته مثل قبل عمل میشه مگر اینکه بدخیمی شدید باشه مجبور شن  پاراتیرویید هم بردارن که خیلی کم پیش میاد.

ید رمانی هم عزیزم چیز خاصی نیست سختیش همون محدودیت یک هفته ده روزه که نزدیک‌بچه ها خانمای باردار و افراد مسن نباید یشی. و همه ید لازم ندارن.

ببین من یک‌میخچه پاشنه پام‌داشت به حرف خیلیا که اینجا گفتن عمل نکن گوجه بزن پماد بزن فلان چی از عطاری بگیر و قطره و .... کردم نجو این برای هر میخچه ای جواب نمیده که اینا تجویز الکی میکردن آخرم محبور شدم عمل کنم و ۲ سانت داخل پا بود کلی هم دکتر دعوام کرد چرا دیر اومدم و تا یک ماه لنگ میزدم. اینم نتیجه گوش دادن به حرفهایی که علمی نیست و اگه حواب بده در شرایط خاص پ حالت هاص هست

اینقدر که من این روزها تو گوگل و نینی سایت چک میکنم پریشونم، اخه چندتا تودنبنی سایت گغتن عمل نکنید،، ...

در صورتی که خوش خیم و سایزش کوچیک‌باشه میشه . توی تهران میدونم انجام می دن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مگه به این مسخرگی هست که با این چیزا خوب شه؟ اگه فکر میکنی لازمه برو‌انجام بده به هرجال بعد یک ...

کاملا درست و منطقی میگی عزیزم، این جیزی نیس که با این چیزا خوب شه، درمانمو در کنار دکتر پیگیری میکنم

ممنون ازت عزیزم که با حوصله و کامل راهنمایی میکنی

افت کلسیوم طبیعیه. منم اینجوری شدم ولی با درمانی که دکتر تلفنی گفت دنبال کردم و بهتر شد. جای نگران ...

برای منم گفتن

کار از لرزش گذشته

اسپاسم شدید و غیر قابل کنترل دادم.

واقعا نمیتونم نخندم

داروی گیاهی؟ 

بهش نرسی سرطانی نباشه سرطانی میشه

سرطانی باشه بدنتو درگیر میکنه.

با چندتا علف میخوای چیکار کنی؟

در صورتی که خوش خیم و سایزش کوچیک‌باشه میشه . توی تهران میدونم انجام می دن .

عزیزم جواب نمونه برداریم اومد،، خوش خیم بود ندول کلسیفیته است و دکتر جراح کفت عمل  کنی راحت میشی،،من کفتم نمیشه تحت نظر باشم و عمل نکنید گفت شاید شش ماه بعد برات دردسر ساز بشه اکر عمل نکنی. 

نوبت عمل داد برای پنح شنبه اینده، استرس دارم 

دو دل شدم،، از طرفی بقول دکتر میگه من جای تو باشم عمل میکنم راحت میشم بعدش دردسر نداری

برای منم گفتن کار از لرزش گذشته اسپاسم شدید و غیر قابل کنترل دادم.

شما جراحی داشتید؟ پاراتیرویید برداشته شده یا نه؟

اگه پاراتیروئید برداشته نشه شک‌کلسیوم فقط تو ی هفته اول ممکنه اتفاق بیفته و کمبود کلسیوم هم نهایت دو سه هفته بعد فوقش یک ماه به حالت قبل برمیگرده و ممحدد پاراتیروئید به حالت قبل کلسیوم تولید میکنه.

اون دوهفته باید مقدار زیادی قرص کلسیوم بگیری درکنارش ممکنه دکتر داروی دیگه ای بده که جذب کلسیوم رو بالا ببره.

من شب سوم که اومدم خونه یکدفعه فکم شروع کرد لرزیدن و به هم خوردن🥲 و خوب زنگ زدم دکتر راهنماییم کرد همون بود دیگه.

الان با اینکه اصلا قرص کلسیوم مصرف نمیکنم گرچه برای خانمها لازمه ولی کمبود کلسیوم ندارم.

عزیزم جواب نمونه برداریم اومد،، خوش خیم بود ندول کلسیفیته است و دکتر جراح کفت عمل  کنی راحت میش ...

آره دکتر حرف درستی زده. خداروشکر خوش خیمه.

اصلا تیرویید ریسکی نداره برای عمل برای همین ترجیح پزشکا معمولا عمل هست

شما جراحی داشتید؟ پاراتیرویید برداشته شده یا نه؟ اگه پاراتیروئید برداشته نشه شک‌کلسیوم فقط تو ی هفت ...

سلام 

من الان تاپيك خوب شما رو خوندم

سوالم اينه كه آيا شما پاراتيروييد را هم كامل برداشتيد بهمراه تيروئيد؟

آره دکتر حرف درستی زده. خداروشکر خوش خیمه. اصلا تیرویید ریسکی نداره برای عمل برای همین ترجیح پزشکا ...

عزیزم امروز روز سومه جراحی کردم جراحم خیلی تعریف کردن 

گفت یه مقدار از تیروییدتو نگه داشتم و قرص تیرویید و کلسیم لازم نداری ولی من استرس دارم بنظرت اگر میخواست اتفاق بدی بیوفته افت کلسیم پیدا کنم تو این سهروز خودشو نشون میداد

واینکه گفت اون توده که برداشتیم فرستادیم پاتو لوژی و ده روز دیگه جوابش میاد، گفت اگر یک درصدم جوابش بدخیم باشه اون موقع بقیه تیروییدم برمیداریم، 

عزیزم امروز روز سومه جراحی کردم جراحم خیلی تعریف کردن  گفت یه مقدار از تیروییدتو نگه داشتم و ق ...

وقتی خوش خیمه فقط قسمتی که توده هست برمیدارن.

دختر خالم دقیقا نصفشو برداشتم.

بعد یک مدت هم بدنش کاملا با همون نصف تیرویید رو تامین کرد حتی قرص دیگه نمیخوره. در حالت بدش شاید بخواد قرص بخورید یکم‌علائم کم کاری نوشن بده.

البته اوایل باید قرص خورده بسه.

اون شک کلسیوم که همه ندارن آخه😅 تازه چیز خاصی نیست.

نه نگران نباش خوب و عالی هستی.

خداروشکر عمل خوبی داشتی