2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70459 بازدید | 532 پست
من چون توده نزدیک به تارهای صوتیم بود خیلی طول کشید حدود ۶ ماه. اما خوب همون بعد یک ماه تقریبا خوب ش ...

من يك سوال ديگه هم داشتم 🙈 شما صداتون بعد عمل كلاً در نميومد ( مثلاً به حالت اينكه فُصه باشه صدا) يا گرفتگي صدا داشتين فقط مثه سرماخوردگي؟ 

من يك سوال ديگه هم داشتم 🙈 شما صداتون بعد عمل كلاً در نميومد ( مثلاً به حالت اينكه فُصه باشه صدا)&n ...

بعد عمل که اصلا نگم برات اون‌اویل داستانی بود. اصلا صدام درنمیومد خیلی خنده دار بود بعد یک ماه تقریبا بهتر شد پلی خوب من همچنان گرفتگی حتی گاهی قطع شدن صدا داشتن یکدفعه صدام میگرفت ناحور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد عمل که اصلا نگم برات اون‌اویل داستانی بود. اصلا صدام درنمیومد خیلی خنده دار بود بعد یک ماه تقریب ...

وااااي ممنونم كه جواب دادين. منم دوستم عمل كرده بتازگي و اصلاً صداش در نمياد خيلي نگرانش هستيم. حالا اميدوار شدم از تحربه شما

ممنونم🙏🏻

آره عزیزم ده روز که چیزی نیست . ببین بسته به اینکه درن داشنی یا نه این ورم فرق میکنه. من دوتا درن بر ...

اره فقط یه درن سمت راست بود تا بیست و چهارساعت

یعنی پنج شنبه جراحی شدم، جمعه عصر مرخص شدم

چقدر روحیه خوبی داری عزیزم.. من اینقدر منفی باف م

راستی از موقع نمونه برداری کردم تقریبا یه ماه پیش رگهای سمت راست گردنم احساس میکنم سفت شده، طبیعیه؟ بعد نمونه برداری کار سنکین کردم

شما گرفتگي يا قطع كامل صدا هم داشتيد؟ 

نه عزیزم، فقط دوروز اول صدام میگرفت احساس خلط داشتم تو گلوم، وقتی شب دوم اومدم خونه و جندقدم راه رفتم صدام باز شد،، خدارو شکر نه گرفتگی صدا داشتم و دکتر گفت یه مقدار تیروییدرو نکه داشتیم و احتیاج به مصرف قرص تیرویبد و کلسیم نداری

بعد عمل که اصلا نگم برات اون‌اویل داستانی بود. اصلا صدام درنمیومد خیلی خنده دار بود بعد یک ماه تقریب ...

راستي شما در طول ماه اول داروي خاص يا كار خاصي براي باز صداتون انجام دادين؟! يا اينكه خود بخود صدا باز ميشه؟

من سرچ كردم خوندم بعلت تيروئيدكتومي، ممكنه عصب تارهاي صوتي فلج بشن بطور موقت و بعد از مدتي بحالت اول برگردند

وااااي ممنونم كه جواب دادين. منم دوستم عمل كرده بتازگي و اصلاً صداش در نمياد خيلي نگرانش هستيم. حالا ...

آره نگران نباش میگم من ۶ ماه طول کشید البته برای بقیه اینقدر طولانی نمیشه من شرایطم فرق داشت. اگه تا ۳-۴ ماهی خوب نشد خوبه که دکتر حلق گوش بری .

آجیل چیزای شور شیرین نباید خورد ادویه زیاد، همین دم نوشای گیاهی مثلا چهارتخم وبارهنگ اینا خوبه. پزشک دارپخانه بهم گفت اینا رو انجامبدم و تاثیر خوبی داشت

اره فقط یه درن سمت راست بود تا بیست و چهارساعت یعنی پنج شنبه جراحی شدم، جمعه عصر مرخص شدم چقدر روح ...

نمونه برداری کلا همینجوریه چون دست کاری میشه گردنت . من دودفعه اول خیلی اذیت نشدم اما نمونه برداری سوم روز بعد کلا صدام قطع بود ورم داشتم یک چندوقتی هم درد.

خوب برای همونه ورم طبیعیه.

من دو تا درن داشتم و سه روز بیمارستان بودم. 🥲 شنبه صبح عمل شدم یادمه دقیقا روز ولنتاین هم بود😅

بعد چون آسم و مشکل تنفسی شدید هم دارم اجازه ترخیص روز دوشنبه ظهر هم با اجازه و معاینه دکتر دادن. 

راستي شما در طول ماه اول داروي خاص يا كار خاصي براي باز صداتون انجام دادين؟! يا اينكه خود بخود ...

آره این گرفتگی طبیعیه.

داروخانه نزدیک خونه یک دکتر خیلی قدیمی و باتجربه هست با اون صحبت کردم گفت شوری شیرینی اصلا نخور آجیلی به هیچ‌عنوان یک ماه مراعات کن چهارتخم بارهنگ و این چیزا فرنی نشاسته و اب بخور.

و گفت کاملا طبیعیه  اصلا نباید نگران باشم و صبرکنم . منم صبر کردم 🥲 یکروز یادمه هفنه چهارم دقیقا بعد عمل محل کارم رییسم یک نامه ای  اومده بود گفت بخونم براش وسط خوندن یکدفعه کامل صدتم قطع شد با اشاره بهش گفتم خودش بخونه😶

البته بازم میگم من مشکلم جدی‌تر بود توده به سمت تارهای صوتیم رفته بود و اسیب کمی هم دیده بود

سلام عزیزم بله کل تیروئید چون پاپیلاری و خیلی بدخیم بود. جواب پاتولوژی رو هم گرفتم خداروشکر با اینکه ...

ممنون عزیزم که تاپیک مفید گذاشتی

اانشاءالله همیشه تنت سالم و دلت خوش باشه

میتونی بگی قبل از ورم درد گلو داشتی؟ 

من مدرسم گلو درد دارم و میدونم از سرما و الرژی نیست

گاهی صدام تغییر پیدا میکنه.. نازک میشه

هنوز نتونستم به دکتر مراجعه کنم

⚘خدایا شکرت❣
ممنون عزیزم که تاپیک مفید گذاشتی اانشاءالله همیشه تنت سالم و دلت خوش باشه میتونی بگی قبل از ورم ...

من گلو درد و گرفتگی صدا هردو رو مدت طولانی داشتم. گلو درد یکجوری بود انگار یک چیزی تو گلوم گیر کرده و ورم داره و گاهی حس درد داشتم

ممنون عزیزم که تاپیک مفید گذاشتی اانشاءالله همیشه تنت سالم و دلت خوش باشه میتونی بگی قبل از ورم ...

شاید آلرژی باشه یک پزشک متخصص مراجعه کن بهت دارو‌میده از آلودگی هوا هم این علائم ایجاد میشه