2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70415 بازدید | 532 پست
فقط قبل نمونه برداری هیچ علایم درد و تنگی نفس یا گرفتگی صدا نداشت اما الان شبا تنگی نفس میگیره و موق ...

اینجور که از عکسی که فرستادید معلومه اصلا چیز خاصی نیست عمده مشکل سایز ندول هست که مسلما باعث درد و گرفتگی داخل گردن هست. در شرایط خاص اگه واقعا احساس آزار و درد داشته باشی و گرفتگی شدید عمل جراحی انجام میشه ولی مواردی هم بوده به مرور بهتر شه . خصوصا اگه نمونه برداری و سونو انجام دادن همون فشار تا چند وقتی درد بیشتر و ورم ایجاد میکنه. ندولهایی که سایزشون زیادبزرگ میشه بی خطرن معمولا و همون کیستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجور که از عکسی که فرستادید معلومه اصلا چیز خاصی نیست عمده مشکل سایز ندول هست که مسلما باعث درد و ...

راستی عزیزم یه سوال 

من آزمایش کلسیمم بدون خوردم کلسیم خوبه ولی مدام اسپاسم عضلانی دارم نمیدونم برای چیه 

شما تجربه ای دارید؟

Arezoomi 
راستی عزیزم یه سوال  من آزمایش کلسیمم بدون خوردم کلسیم خوبه ولی مدام اسپاسم عضلانی دارم نمیدون ...

بهتره یک‌چکاپ کامل بدی. و یک‌دکتر خوب مراجعه کنی.

من پارسال بی حسی های شدید روی‌چونه و لب‌داشتم برای ویتامین ب و کلسیوم‌ آزمایش دادم که خوب بود. در نهایت دکتر گفت از فشار عصبیه و استرس.

کلا مشکلاتی که طولانی مدت میشه و اینجوری هست بی خیال ازش نگذرید

سلام استارتر عزیز شما قبلا دکتر تقوی میرفتین؟؟ و دکتر عباسی نوبت دهیشون الان تلفنیه یا حضوری چون این ...

سلام عزیزم نه قبل دکتر عباسی یک‌خانمی‌میرفتم.

دکتر عباسی هم باید شنبه ها ساعت ۹ صبح‌وارد سایت بقراط بشید و نوبت بگیرید . نوبت دهیش یکم‌سخته. یا واتساپ براشون پیام بزارید

دکتر علمداران هم الان دیدم که زده بود تو یه سایتی که فقط زیر 15سال سونو میکنن.. نمیدونم زنگ بزنم تلف ...

نه عزیزم دکتر علمداران همه نوع سونو‌و‌نمونه برداری از رده سنی نوزاد تا بزرگسال انجام میدن. فقط باید برای نوبت حتما حضوری برید.

الهی شکر خیلی بهترم

خدا رو شکر بهتر شدید. شنیدم از دوستی یکم بعد هم باز یکم‌صداشون گرفته و مجدد کامل خوب شده. در جریان باشید اگه یک زمانی مجدد گرفتگی پیش اومد کاملا موقته.

الهی همیشه سالم باشی عزیزم و زندگیت پر از خوشبختی و اتفاقای خوب ❤️

سلام عزیزم نه قبل دکتر عباسی یک‌خانمی‌میرفتم. دکتر عباسی هم باید شنبه ها ساعت ۹ صبح‌وارد سایت بقراط ...

سایت بقراطو چک کردم زده بود غیرفعال یعنی شنبه فقط ساعت 9 فعال میشه؟ به واتساپ شماره ای که تو سایت بقراطه پیام بدم؟؟ 

منم همسرمو دکتر صدری زاده عمل کرد خودمم دارم ندول

سایت بقراطو چک کردم زده بود غیرفعال یعنی شنبه فقط ساعت 9 فعال میشه؟ به واتساپ شماره ای که تو سایت بق ...

آره عزیزم راس ۹ شنبه ها فعال میشه سریع هم پر میشه. شما اگه دیدی نوبتی بود سریع بگیر نهایت اگه اونروز نتونستی بری زنگ بزن روزشو‌عوض‌کن.

وگرنه همون‌شماره که زده واتساپ پیام بده.خیلی نوبتگیری ازش سخته خداییش🥲