2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70468 بازدید | 532 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم از دکتر مستعان نوبت گرفتم ولی خزاعنی هم پیشنهاد دادن گفتن اونم خوبه و دولتی هم عمل می‌کنه ولی م ...

من شناختی ندارم چون فقط یک دکتر بهم معرفی شد و عالی بود.

اما جراحی تیروئید جزء عملهای خیللی ساده حساب میشه و حای نگرانی نداره

من نودول زیاد. داشتم شانسی فهمیدم از سونو. از دوتاش نمونه گرفت یکیش نوشته پاپیلاری کارسینوم لون یکی ...

ببین بسته به نوع توده سرطانی داره که پاپیلاری باشه یا متاستاز.

در هردوشون اکه اوایل متوحه شی هیچ مشکلی نداره. اما متاستاز خطر بیشتری داره گرچه همونم قابل درمانه.

پاپیلاری که دیگه اصلا مشکلی نداره خیلی دیر رشده. 

در بدترین خالت یددرمانی میشی که اونم مشکلی نداره و‌چیز خاصی نیست. 

سلام استارتر جان خوبی عزیزم؟یک سال و نیم پیش دکتر به من گفت که مشکوک به بدخیمه اما متاسفانه پشت گوش ...

اصلا نباید نگران باشید.

اینکه پشت گوش انداختید کار درستی نبوده. اصلا این عمل عوارضی ایجاد نمیکنه. دیگه من دوسال گذشته و دارم روی بدن خودم میبینم و بارها مطب پزشکم‌رفتم‌خیلی خانم ها بودن حتی ید درمانی شدن و بعد بچه های سالمی دنیا آوردن.

نگران نباشید و برید دنبالش. معمولا توده های بدخیم تیروئید دیررشده. یک پزشک خوب غدد پیدا کنید و جای خوب آزمایش انجام بدید نیاز به عمل هم بود با خاطر کاملا آسوده و راحت برید و انجام‌بدید. انشاالله که همیشه سلامت باشی عزیزم 

سلام عزیزم  همسر دیروز نمونه برداری از تیرویید انجام داد توی سونو اصطلاحاتی ب کار رفته ک دکتر ...

ندول سالید باشه مه چیز مهمی نیست لازم باشه میفرستنتون نمونه برداری. بعضی ندول ها هیچ مشکلی ایجاد نمیکنن و میتونن همون داخل تیروئید تا خیلی بزرگ و آززاردهنده نشده بمونن چون ممکنه رشد آنچنانی نکنن

اصلا نباید نگران باشید. اینکه پشت گوش انداختید کار درستی نبوده. اصلا این عمل عوارضی ایجاد نمیکنه. د ...

آره عزیزم دکتر غدد که رفتم خیلی خوب بود و به یه جراح خوب معرفیم کرده دیگه سپردم به خدا ولی یه دلشوره ای باهامه 

استارتر جان شما صداتون نگرفت بعد عمل من میترسم از گرفتگی صدا

ببین عزیزم اپل از گرفتگی صدا بخوام بگم تا یک ماه شاید گرفتگی داشته باشی شاید هم زودتر خوب شی. یک‌چیز طبیعیه اما بعد خوب میشه.

مال من توده سمت تارهای صوتیم بود از قبل عمل تارهای صوتیم مشکل پیدا کرده بود که گرفتگی شدید صدا داشتم گاهی اصلا صدام درنمیومد با همه اینا و اینکه دکتر گفت احتمال هست کمی آسیب ببینه خداروشکر کامل خوب شد فقط مال من بیشتر زمان برد.

در مورد جراحی هم‌بخوام بگم عمل و بیهوشی اصلا چیز سختی نیست.

من سه تا عمل با بی هوشی داشتم مشکل تنفسی شدید هم دارم. نه مشکلی داشتم نه اتفاقی برام افتاد اتفاقا خیلی هم بیهوشی تجربه خوبی بود مثل یک‌خواب راحت . تا بری اتاق عمل یکدفعه به خودت میای میبینی اتاق ریکاوری هستی و عمل هم تموم شده

ببین عزیزم اپل از گرفتگی صدا بخوام بگم تا یک ماه شاید گرفتگی داشته باشی شاید هم زودتر خوب شی. یک‌چیز ...

سلام عزیزم میشه بگین رادیولوژیو دکتری کها زتون نمونه گرفت کی بودن