2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70422 بازدید | 532 پست
عزیز هزینه عملت چقدر شد؟بیمارستان دولتی بود؟بیمه بودی؟اگه بله چ بیمه ای؟

عزبزم‌من دو سال پیش عمل کردم بیمارستان رضوی که خصوصی هست اتاق خصوصی هم داشتم حدود ۱۱۳۰۰ یا همین حدود شد با بیمه ارتش ۳۵۰۰ فکر‌کنم حدودا شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دکتر صدری زاده از شما واسه خودش جداگانه هزینه ی عمل گرفت در مطبش

سام عزیزم موقعی که من عمل کردم هزینه جدایی نگرفتن فقط هزینه بیمارستان بود.

الان میگیرن؟!!

عزیزم استرس این مریضو بدتر میکنه تا میتونی استرس نداشته باشه هیچی  نیس چون این مریضی درمان میشه ...

ممنون عزیزم انشالله خدا به همه سلامتی بده

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
من اول نمونه برداری کردن کفتن پاپیلاری کارسینیومه بعد عمل جپاب پاتولوژی امد زدن هاشیمیتو خود ایمنی ب ...

برا منم تو جواب نمونه زدن کارسینوم پاپیلای خدا بخیربگذرونه انشالله که سلامتی باشه

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عزیزم‌این‌چه حرفیه میزنی. بابا چیزی نیست یک‌عمل سادست چرا اینقدر سخت میگیری. شما برو از چندتا جراح ...

رفتم از دکتر مستعان نوبت گرفتم ولی خزاعنی هم پیشنهاد دادن گفتن اونم خوبه و دولتی هم عمل می‌کنه ولی مستعان خصوصیه.هزینش گفتن ۲۰تا۲۴میشه ولی با خزاعنی نصف میشه شما اطلاعی دارین درمورد این جراحا

نه عزیزم نگران‌نباش هیچ‌مشکلی پیش نمیاد بعد عمل

هرچس میخوام عکس جواب نمونه رو بفرستم نمیشه هنگ می‌کنه نمیاد

برا منم تو جواب نمونه زدن کارسینوم پاپیلای خدا بخیربگذرونه انشالله که سلامتی باشه

من نودول زیاد. داشتم شانسی فهمیدم از سونو. از دوتاش نمونه گرفت یکیش نوشته پاپیلاری کارسینوم لون یکی AUS دا م سکته میکنم. اگر همه نودولا سرطان باشه حتما پخش شده. نمیدونم پیش کی عمل کنم 

سلام استارتر جان خوبی عزیزم؟یک سال و نیم پیش دکتر به من گفت که مشکوک به بدخیمه اما متاسفانه پشت گوش انداختم و ترسیدم از عوارض عمل ،فردا می‌خوام شروع کنم پیگیری کنم ولی میترسم دکتر بگه پخش شده 

سلام عزیزم 

همسر دیروز نمونه برداری از تیرویید انجام داد توی سونو اصطلاحاتی ب کار رفته ک دکتر هم هیچ توضیحی نداد و فقط گفت خیلی بزرگه نمونه برداری لازمه

نوشته ندول عمدتا سالید اکوژن