2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70418 بازدید | 532 پست
سلام عزیزم میشه بگین رادیولوژیو دکتری کها زتون نمونه گرفت کی بودن

دکتر علمداران بین‌پرستار ۳ و ۵. یک درب کوچیک هست پله میخوره پایین.

ایشون تخصصش سونوهایی هست که همراهش نمونه باید گرفته شه برای همیم فوق العاده شلوغه. تو نت سرچ‌کن شمارشو زنگ بزن برای نوبت گیری باید حضوری بری فکر کنم ساعتای ۲_۳ .

حالا تو نت بزن سونوگرافی دکتر علمداران مشهد برات شمارشو‌میاره.

فوق العادست کارش اصلا دقیق میدونه کجا رو باید نمونه برداره به معطلی و شلوغیش میارزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم اپل از گرفتگی صدا بخوام بگم تا یک ماه شاید گرفتگی داشته باشی شاید هم زودتر خوب شی. یک‌چیز ...

سلام عزیزم ممنونم یک دنیا امیدوارم همیشه خوب باشی شنبه صبح وقت عمل دارم ،خداعمرت بده خیلی حرفات آرومم کرد

جراح کی رو معرفی کرد؟

من هم دکتر غدد که میرفتم معرفی کردن و واقعا دکتر جراحم بی نظیر بود. بعد عمل هرزمان سوال یاکاری داشتم تماس میگرفتم با حوصله پرونده من‌رو میاوردن و جواب میدادن.

نگرانی نداره.

من بینیم رو عمل کردم اگه بخوام از سختی عمل بین عمل تیروئید و عمل بینی بگم صد در صد عمل تیروئید خیلی خیلی راحت تر بود😅

منم ۱۲ ام وقت دارم با شیرزاد نصیری و خیلی نگرانم

عزیزم نگرانی نداره الهی یک عمل خوب و راحت مثل من حتی بهتر و راحت تر داشته باشی.

باور کن الان اصلا گاهی یادم میره تیروئید ندارم🥲😅

من در مورد عملم خیلی حساس بودن اول اینکه من مشکل ریوی دارم قبل عمل سطح اکسیژنم‌پایین اومده بود پس بیهوشی ریسکش بالا بود که پزشک ریه نامه داد با بی حسی اگه ممکنه عمل انجام شه که خداروشکر پزشک بیهوشی تشخیص داد مشکلی ندارن.

مسئله بعدی احتمال حمله آسم من بعد عمل بود که اگه خدایی نکرده اتفاق میفتاد احتمال بسیار بالای پارگی رگ محل جراحی بود.

خوب مراقبت های لازم رو انجام دادن از بخور و شرایط خاص.

و با اینکه پاپیلاری بود یکدفعه رشد کرد طی کمتر از یک ماه که برای پاپیلاری عجیبه و همین باعث شد بگن اورژانسی عمل کنم تازه همونم دو سه ماه زمان برد تا وقت پزشک خالی باشه برای عملم.

با همه اینا یک عمل راحت و آسون داشتم خیلی زودم خوب شدم.

اینا رو میگم که نگرانی رو بزاری کنار . خدارو شکر کن بابت سلامتی که بعد عمل به دست میاری

اینم یک‌عکس بعد از دو سال از عملم. 

خط جراحیی که اصلا معلوم‌نیست جز یک‌خط سفید کم‌ رنگ.

اون دوتا پایین هم‌که مثل جای جوش مونده جای درن ها (لوله های تخلیه خونابه) هست که علت اینکه ردش مونده اینه که من دقیقه ۵-۶ روز بعد عمل که پانسمان رو‌برداشتم متاسفانه تو خواب روش رو خارونده بودم و زخم هردو کنده شده بود دکتر خیلی دعوام کرد🥲 گفت تو که هچین عادت بدی توخواب داری روشو میبستی شب. البته با دوسه جلسه لیزر همونم کامل میره‌ولی خیلی برام مهم نیست بودنش . اینجا عکس با وضوح زیاد گرفته شده وگرنه اونقدرم به چشم‌نمیاد."