2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70376 بازدید | 531 پست
وای عزیزم ممنون که اینقدر وقت گذاشتی واسم  اگر ممکنه دکتر خوب واسه جراحی بهم معرفی کن  خ ...

اگه براتون اینور در نظر گرفتن که عمل بهتره اصلا نگران نباش.من عزیزم مشهدم. نمیدونم ما کدوم شهر هستی خانمای زیادی اینجا عمل کردن و دکترای خوبی از شهرای مختلف معرفی کردن. یک خانمی توی یکی از پستا حرف خیلی جالبی زده بود که خوندنش قبل عمل خیلی خیالمو راحت کرد. ایشون خیلی خیلی سال قبل عمل کرده بودن زمانی جوونی و مجردی و الان چندتا بچه دارن نوشته بودن فکر کنید یک خال گوشتی رو برمیدارید در همین حد روی زندگیتون تاثیر داره. همه چیز بستگی به خودت داره و انرژی ای که به خودت بدی. یک بار با غصه خوردن و استرس بی خود به خودمون ظلم کردیم و باعث بیماری شدیم الان وقت قدرشناسی از خودته و خوشبینی

اگه براتون اینور در نظر گرفتن که عمل بهتره اصلا نگران نباش.من عزیزم مشهدم. نمیدونم ما کدوم شهر هستی ...

دقیقا بیماری های تیروئید از غم و بغض هست برای همین بهش میگفتن غمباد ...

حیف اینهمه ظلم که به خودم کردم و حرص خوردم

من ساکن تهرانم 

برای جراحی باید یک دکتر خوب پیدا کنم

من هم سردرد های بدی دارم ، تپش قلب و احساس خستگی و علایم دیگه 😟

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا بیماری های تیروئید از غم و بغض هست برای همین بهش میگفتن غمباد ... حیف اینهمه ظلم که به خودم ک ...

توی یکی از تاپیکا یک خانمی تهران عمل کرده بودن اسم دکترشونم گفتن که یادم نیست خیلی تعریف کردن. من امروز دکتر غدد هم کراجعه کردم گفت یک میلیمتر بیشتر رشد میکرد یددرمانی لازم داشت ولی الان لازم نیست. گفت اگه متاهل بودی همین الان بهت اجازه بارداری هم میدادم😅😂😂😂 و تاکید کرپ یکم دیگه بگذره با قبل عمل هیچ فرقی نمیکنی جز اینکه سرحالتر بشی

توی یکی از تاپیکا یک خانمی تهران عمل کرده بودن اسم دکترشونم گفتن که یادم نیست خیلی تعریف کردن. من ام ...

وای چه دکتر خوبی ، چه خوب روحیه میده !

انشاالله که زودتر یک ازدواج خیلی خوب داشته باشی 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
وای چه دکتر خوبی ، چه خوب روحیه میده ! انشاالله که زودتر یک ازدواج خیلی خوب داشته باشی 

ممنون عزیزم انشاالله که آزمایشات خوب باشه اگه هم نیاز به عمل بود مطمئن باش راحت تر از تصورته سوالی هم داشتی بهم پیام بده شمارمو برات بزارم  

ممنون عزیزم انشاالله که آزمایشات خوب باشه اگه هم نیاز به عمل بود مطمئن باش راحت تر از تصورته سوالی ه ...

سلام عزیزم ،نمیدونم پیاممو ببینی یا نه منم ندول دارم متاسفانه ۳۵ میلی هستش نمونه برداری کردم خوش خیم بود تایپیک شما رو دیدم خیلی ترسیدم ک نکنه برا منم عمل بخادچون تا الان ۳ بار سونو دادم هربار از قبل چند میلی بزرگتر شده خیلی میترسم ،اگه خوش خیم باشه و بزرگ شه بازم عمل میخوادیا که دارو میدن ؟

سلام خدارو شکر عمل تون خوب بوده 

خواهر منم حدود دوهفته هست عمل پاپیلاری کرده 

به شدت استخون درد دارد 

جوان هم هستن 

قرص کلسیم میخوره به محض اینکه نیم ساعت دیر میشه کل استخوان های بدنش درد میکند 

اخلاقش هم خیلی عوض شده و سریع تحریک میشود و عصبی میشود 

صداش تغییر نکرده 

شما این مشکلات را نداشتید 

سلام عزیزم ،نمیدونم پیاممو ببینی یا نه منم ندول دارم متاسفانه ۳۵ میلی هستش نمونه برداری کردم خوش خیم ...

سلام عزیزم دکتر غدد که پیششون رفتم نظرشون این بود که عمل  فقط در شرایطی انجام باید بشه که یا سرطان باشه یا جنبه زیبایی مطرح باشه یا انسداد ایجاد کرده باشه وگرنه لزومی نداره عمل انجام بدید. نگران نباشید.

سلام خدارو شکر عمل تون خوب بوده  خواهر منم حدود دوهفته هست عمل پاپیلاری کرده  به شدت است ...

سلام عزیزم امیدوارم خواهرتون بهتر بشن. استخوون درد حتما باید به دکتر گفته بشه و از عوارض کمبود کلسیوم هست که خوب کم کم حل میشه. من هفته اول بعدعمل روزی سه تا کلسیوم 500 مصرف میکردم و بعدویزیت دکتر گفتن هر 4 روز یکی کم کنم و کم کم هم قطعش کنم. گاهی هم ممکنه عوارض داروی بیهوشی باشه که اونم رفع میشه. اینکه زود عصبی میشه فکر میکنم از ناراحتی بعد عمله به هرحال یک عضوت رو از دست دادی. من هم 34 ساله هستم. دکترم گفتن بهترین سن برای برداشتن تیروئید در دهه سی سالگیه. خداروشکر روحیه خیلی خوبی داشتم و بعد عمل هم خیلی شاد و  خوشحال . قبول کنید بعد عمل آدم دلنازک میشه هرکسی آستانه تحملش با شخص دیگه متفاوته سعی کنید بهش محبت کنید و هواشو داشته باشید. من بعد عمل صدام خوب بود اما کم کم گرفته شد وگاهی گلوم ورم میکنه و صدام کاملا گرفته میشه که دکتر گفت تا چندماه طبیعیه ممکنه الان خوب شه و بعد گرفتگی پیش بیاد. امیدوارم خواهرتون بهتر بشن

سلام عزیزم ،نمیدونم پیاممو ببینی یا نه منم ندول دارم متاسفانه ۳۵ میلی هستش نمونه برداری کردم خوش خیم ...

ممکنه یک توده تا یک حدی رشد کنه بعد رشدش متوقف شه اما اگه مرتب رشد داشته باشه و البته خوش خیم باشه فقط وقتی عمل لازمه که باعث گرفتگی داخل گردن شه یا از لحظا ظاهری برچستگی روی گردن فکر کنی خیلی زیاد شده. (در مورد من جدا از بدخیمی به شدت روی تارهای صوتی فشار آورده بود و حتی اگه خوشخیم بود احتمال عملم بود و بعدعمل متوجه شدم توی یکی از شریانای گردن رو کمی گرفتگی ایجاد گرفته بود) شنیدم کلینیکی تهران هست که با لیزر ندول خوشخیم رو رفع میکنه. لیزر RF . و شنیدم کسایی که رفتن و بهبود پیداکردن البته بعد هم تحت نظر پزشک بودن. من هم از پزشکم پرسیدم قبل اینکه بدونم بدخیمه ایشون گفتن برای من ممکن نیست دقیقا یادم نیست ولی یک مشکلی نوع توده من داشت که نمیشد. جتما یک پرس و جو داشته باشید دراین مورد

من حدود 8 سال پیش رفتم پیش متخصص غدد با سونو  آز و نمونه برداری تشخیص ندول سرد تیرویید داد.و علاوه بر اون میکروادنوم هیپوفیز یه مدت واسه هردو قرص خوردم حدود یه سال و بعد اون کاملا رها کردم البته دو سه بار از دادم که هورمونام نرمال بود دیگع پیشو نگرفتم  ولی الان مدتیه تو قورت دادن اب دهنم مشکل دارم یعنی یکم سختمه.تو لمسمم حس میکنم تیروییدم برجسته شده .این قضیه ندول تیروئید رو بچه دار شدنم تاثییر داره؟بعد عید باید برم نمونه برداری 

من حدود 8 سال پیش رفتم پیش متخصص غدد با سونو  آز و نمونه برداری تشخیص ندول سرد تیرویید داد.و عل ...

مسلما قبل باردار شدن خوبه که تحت نظر باشید.اینطور خیال خودتون هم راحته برای داشتن یک دوران حاملگی خوب. هم مراجعه به دکتر غدد و هم دکتر زنان میتونه شما رو خیلی راهنمایی کنه

ممکنه یک توده تا یک حدی رشد کنه بعد رشدش متوقف شه اما اگه مرتب رشد داشته باشه و البته خوش خیم باشه ف ...

ممنون گلم ،دکترم میگه تیروییدم بزرگ شده فعلا چندماه دیگه آزمایش نوشته برام ،التماس دعا 

برای اولین بار ایشون تشخیص دادن که ندول از تیروئید خارج شده و درحال رشد به سمت بیرونه و اندازه ندول ...

عزیزم تو سونوگرافی که انجام دادین هم مشخص بود که ندول بدخیمه، یا تو سونوگرافی اخری فکر میکردن خوشخیمه با نمونه برداری فهمیدن بدخیمه؟ چون من سونوگرافی دادم گفتن کیسته و موردی نداره دکتر سونوگرافی، ولی دکتر غددم گقت باید نمونه برداری بشی فردا، نگرانم نکنه بدخیمه و تو سونوگرافی مشخص نبوده

عزیزم تو سونوگرافی که انجام دادین هم مشخص بود که ندول بدخیمه، یا تو سونوگرافی اخری فکر میکردن خوشخیم ...

سنوگرافی معمولا مشخص میکنه درجه بدخیمی رو اما دقیق تر با نمونه برداری انجام میشه.