2777
2789

من بچه اولم دوسال و نیمشه خیلی غصه میخورم براش جیگرم براش کبابه 😭پسفردا میزم بیمارستان سزارینم پسرم هنوز پیش خودم میخابه نمیدونم اومدم خونه چطوری میشه نمیخام اسیب ببینه دارم دق میکنم از غصه 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم ی شب پیش باباش خوابید اونم خونه مادرشوهرم که طفلی از گریه خوابش برده بود 

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

آخی عزیزم خب ب همسرتون بگین خیلی مواظبش باشه و بهش برسه دیگه چاره ایی نیس نمیتونید ببریدش بیمارستان

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

حتما از بیمارستان اومدین چیزی که دوست داره رو براش بخرین از طرف نینی بهش بدین من پسرم سه سال نیم بود دومی دنیا اومد 

اوایل خیلی حسود بود ولی اطرافیان و خودمون سعی کردیم زیاد به نینی توجه نکنیم بیشتر هوای پسرم رو داشتیم تا عادت کرد الان با هم میجنگن همو بوس میکنن آشتی میکنن😬😬😬

عزیزم از النچان بش یاد بده تنهابخوابه یابذارهمسرتون اونو بکشه سمت خودش من وقتی بچه دوم بدنیا آمد همین کارو کردم 

مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست 

برای  روزی که بستری هستین بیمارستان به شوهرتون یا هرکی باهاش راحته بگین ببره یکم بیرون که کمتر بهانه بگیره پسر من شب با باباش رفته بود خونه عموم حسابی باهاش بازی کرده بودن خسته شده بود خوابیده بود 

بیشتر کنار بچه اولت باش بچه دوم به همسرت یا مادرت بیشتر باشه خودت شیر و پوشک و این موارد  و پیگیری کن شبا هم با هم بخوابین همه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
بچه دوم من دنیااومددختراولیم ۱۴سالش بوداومدم ازبیمارستان اتاقاراتمیزکرده بودناهارمم درست کرده بود

سحر جون بچه اول برای بچه دوم همیشه کمکتون بود؟بنظر شما تفاوت سنی بچه ها چند سال باشه خوبه