2777
2789
عنوان

خانما نظر بدید لطفا

44 بازدید | 5 پست

من خونمون بزرگ هست بعد ۴ خوابه و پذیراییم ۲ تا فرش میخوره که مثل هم هست (خودمون خریدیم) و حال خونمون چون بزرگ هست دوتا فرش شرکتی روی خونه که اجاره کردیم بود و مدل فرش ها مثل هم نیست (یعنی فرش ها مثل هم نیست طرحشون) بعد همه اتاقام موکت هست و یکیش فرش قدیمی داره و یدونه اش هم اتاق خوابمه و دوتاش روفرشی انداختم ولی الان مامانم گیر داده میگه میخام اتاق انباریت رو یه فرش کنم و اون فرشی که میخاد بگیره اصلا به فرش های دیگه ام نمیخوره 

الان به نظرتون چه کنم؟ مثل اونا نباشه زشته؟ اخ مامان از دستت چیکار کنم 😓گیرداده میخاد بگیره و مدل فرش هامم نداره

فرش اتاق و پذیرایی یه شکل که خوب نمیشه

ولی اگه میتونی اون دوتا فرش ناهماهنگ حالو عوض کن

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرش اتاق و پذیرایی یه شکل که خوب نمیشه ولی اگه میتونی اون دوتا فرش ناهماهنگ حالو عوض کن

حال و پذیراییمون کلن جدا هست و اونجا چون خیلی بزرگه فرش شرکتیه و خونه برای خودمون نیست 

حال و پذیراییمون کلن جدا هست و اونجا چون خیلی بزرگه فرش شرکتیه و خونه برای خودمون نیست 

فکرکردم منظورتون اینه که دوتا فرشا شبیه هم نیستن

خب پس سخت نگیرین به شادی زندگی کنید

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!