2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این دیوارکوب +عکس

174 بازدید | 10 پست

تازه تموم کردمش، خودم این سبک کار رو خیلی دوست دارم به راحتی با هرچیزی قابل ست شدن هست 

هنوز ریشه هاش مونده اما چون ذوق دارم دوست داشتم شما هم ببینید 

اگه سفارش داشتید هر مدل و رنگ در خدمتتون هستم 

https://uupload.ir/files/cdb2_img_20210213_140419.jpg

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 

اییی خوداا خیلی نازه

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
اییی خوداا خیلی نازه

ممنون عزیزم 

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیج ندارین؟ 

دارم عزیزم 

@rooya_baf 

دارم عزیزم  @rooya_baf

روبیکا یا اینستا؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
چی هست اصلا 

شبیه قاب هست برای اتاق کودک با هر طرح حیوان و رنگی که بخواین

شبیه قاب هست برای اتاق کودک با هر طرح حیوان و رنگی که بخواین

اها

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
روبیکا یا اینستا؟ 

اینستا عزیزم