2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین بگین من با این داداش خرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 98 پست

اسی داداشت که تصمیم خودش رو گرفته و کاری نمیتونید کنید من جای مادر شما باشه با عروسم دوست میشم تا بتونم بهشون کمک کنم چ ن بعیده داداشت کوتاه بیاد در مورد پول عقدم بگید خانواده عروس باید این کار کنن در غیر این صورت داداشت خودش پول بده

ببین یاتوایران نیسی یااون دختره خارجیه  یامن ایران نیسم باورکن برگاموبادبرد کارب نامحرمیوای ...

عجیب تر کاربرایین که میگن عادیه😐

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شما خیلی مودب و با فرهنگین بیخیال😅👍

آره بابا بیخیال شی به نفعته 

ماشالله زبونشون از قدشون درازتره😅

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
عزیزم مجبور بوده برای رسیدن به کسی که دوسش داره دروغ بگه  به نظرم شما به جای این که از دید منف ...

من که به دروغگو اعتماد نمیکنم!

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
اره دیگه این نمیشه چون عقد با خانواده عروسه  شماهم با محبت بهش بگین رسم دارین عقد با خانواده ع ...

چقد بگیم؟

قبول نمیکنن

اصلن خانواده ها همدیگه رو زیاد ندیدن

فقط ۳ بار

اسی داداشت که تصمیم خودش رو گرفته و کاری نمیتونید کنید من جای مادر شما باشه با عروسم دوست میشم تا بت ...

قبدل نمیکنن

خب دیگه حالا باباتم بده مگه دنیا به اخر رسیده پسرشه دیگه برا غریبه که نمیخاد خرج کنه تابعد از سه سال برن سر خونه وزندگیشون تموم بشه بره

انان که به سرمستی ما طعنه زنند بگذار بمانند به خماری که هیچ از ما ندانند  
آره بابا بیخیال شی به نفعته  ماشالله زبونشون از قدشون درازتره😅

والا ارزش بحث کردن اصلا ندارن

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋
خب دیگه حالا باباتم بده مگه دنیا به اخر رسیده پسرشه دیگه برا غریبه که نمیخاد خرج کنه تابعد از سه سال ...

نمیدونم والا رسم ما اینجور نیس مرد باید خودش بره سر کار و پول در بیاره....