2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین بگین من با این داداش خرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 98 پست
خود داداشت اجازه داده بیاد خونتون خیلی عجیبه توی ماجراهایی که دو طرف نقش دارن فقط یه نقشو میبینین ...

منم تو موضوع نوشتم بابا داداشم چیکار کنم نه دختره!!!!

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
این دیگه احترام به سلیقه نیست جزو زبان فارسی و ادبی کشورمه وظیفه دونستم بگم فکر نمی‌کنم به جز استارت ...

بله شما خیلی مودب و با فرهنگین بیخیال😅👍

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ننه باباش قراره تا اخر عمر کنارش باشن؟؟  کس دیگه قراره شب و روز کنارش باشه و باهاش زندگی کنه ...

ببخشید ولی این حرف مصداق بارز بی معرفتیه!!!

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
چقدرررر غیر منطقی هستی پدر و مادر بچه بزرگ می کنند با هزار امید و ارزو و بعدم همین ۲ نو گل شکفته فرد ...

غیر منطقی نیستم دارم میگم خود داداشت همینجور پسندیده و حتما همچین شخصیتی میخواسته وگرنه تا الان مخالفت میکرده و ادامه نمیداده

و میگم دختر اینجا نقشی نداره که میندازین گردن دختر

برین با داداشتون مشکلو حل کنین

اده دقیقن میترسیم چیزای دیگه نگفته هم باشه

پس مشکل شما داداشتونه.درسته.نگرانیت درک میکنم اما سعی کنین باشرایط کنار بیاین اگه هم داداشت ازش نمیگذره و دوسش دار زودتر محرمشون کنین

گلم دیگه باید راضی بشین خب دیگه اونام خانوادشون این مدلین دیگه راهی نیس .گناه داره عقد کنن

اخه مگه میشه

چجور راضی بشیم؟😐

وای چجور به زور راضی بشیم؟

مثل این میمونه من خودم ادم اهل نمازو روضه نباشم و دوس داشته باشم شوهرم مثل خودن باشه اونوقت خانوادم بخوان شوهرم مومن باشه

خب مگه قراره اونا باهاش زندگی کنن؟؟ من قراره باهاش زندگی کنم پس باید مطابق شخصیت من باشه نه نظر خانواده

غیر منطقی نیستم دارم میگم خود داداشت همینجور پسندیده و حتما همچین شخصیتی میخواسته وگرنه تا الان مخال ...

بله الان قصد ماهم همینه 

مثل این میمونه من خودم ادم اهل نمازو روضه نباشم و دوس داشته باشم شوهرم مثل خودن باشه اونوقت خانوادم ...

خب حرف شما درست

ولی چرا اینقدر دروغ میگن؟

اول به ما گفت مذهبین!

خب حرف شما درست ولی چرا اینقدر دروغ میگن؟ اول به ما گفت مذهبین!

حتما چون دیده شما مخالفت میکنی مجبور شده اینکارو کنه

خیلی موقعا دخالتای زیاد خانواده ها باعث دروغ و پنهون کاری میشه

حتما چون دیده شما مخالفت میکنی مجبور شده اینکارو کنه خیلی موقعا دخالتای زیاد خانواده ها باعث دروغ و ...

هیچ خانه با دروغ پایه نمیگیره

مطمئننننن باش

حتما چون دیده شما مخالفت میکنی مجبور شده اینکارو کنه خیلی موقعا دخالتای زیاد خانواده ها باعث دروغ و ...

ما هیچ دخالتی نکردیم

فقط بحث اینه که اینا پول عقدشونو از ما میخوان😑😑

هیچ خانه با دروغ پایه نمیگیره مطمئننننن باش

عزیزم مجبور بوده برای رسیدن به کسی که دوسش داره دروغ بگه 

به نظرم شما به جای این که از دید منفی نگاه کنین یکم با دید مثبت نگاه کنین

گفتم منم داییم اینجوری بود ولی دیگه سریع عروسیشونو گرفتیم رفتن ماهم راحت شدیم 

ما هیچ دخالتی نکردیم فقط بحث اینه که اینا پول عقدشونو از ما میخوان😑😑

اره دیگه این نمیشه چون عقد با خانواده عروسه 

شماهم با محبت بهش بگین رسم دارین عقد با خانواده عروس باشه