2777
2789
عنوان

کنکور

186 بازدید | 24 پست

من پایه یازدهمم

پایه درسیم هم متوسط رو به بالاست

به نظرتون از الان شروع کنم امیدی به یه رشته خوب هست؟

چطوری بخونم؟

چند ساعت بخونم؟

من به خاطر دوستام یکم از درس فاصله گرفتم و خوب نمیخوندم .

لطفا راهنمایی کنید ❤

Army_forever💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۰ ساعت در روز بخون .. اتفاقا همین الان باید شروع کنی عااالیه زمانت . مطمعن باش میتونی ..قید دوست هم بزن ..دوست مانع پیشرفته . همش تست بزن 

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی😌عاشــ❤ـقــتم negar😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤۱۴۰۱/۱۱/۲۴ بالاخره همو دیدیم😍بهترین روز زندگیم بود🥺😍💋
ممنون. من یکم تو برنامه ریزی مشکل دارم

طبق اولیت هات برنامه ریزی کن و تو نتم سرچ کن خیلی راهکارای برنامه ریزی مفید داده و سعی کن تسلط داشته باشی رو مطالب درس و این تسلط و رتبه خوب فقط با تست زدن زیاد میاد . انشاءالله که موفق بشی

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی😌عاشــ❤ـقــتم negar😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤۱۴۰۱/۱۱/۲۴ بالاخره همو دیدیم😍بهترین روز زندگیم بود🥺😍💋
تجربی

تجربی باید بیشتر از رشته های دیگه بخونی. بستگی به پایه خودت هم داره. ولی وقت زیاد هست برای خوندن. درسای مدرسه ات چطور پیش میره؟ معدلت برای کنکور مهمه. مخصوصا سال بعد. سعی کن تقلبی هم نکنی. چون باعث میشه درسارو سرسری بخونی. 

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/
تجربی باید بیشتر از رشته های دیگه بخونی. بستگی به پایه خودت هم داره. ولی وقت زیاد هست برای خوندن. در ...

خوبه بد نیست، معدل نیم سالم که شد ۱۹.۶۴ البته مدرسه نمونه میخونم

Army_forever💜