سلام میخوام یکم باهات تجربیاتمو به اشتراک بزارم و اصلا و ابدا نمیخوام نصیحتت کنم
من الان سال اخر هستم یادمه وقتی دهم بودم با دوستام کتابخونه میرفتم و درس میخوندیم اون موقع ازمون ازمایشی هم شرکت میکردم و کلا دغدغه ام شده بود کدوم ازمون ازمایشی بهتره?کدوم کتاب کمک درسی تو کدوم درس بهتره?کدوم مشاور خوبه و هزاران تا کدوم دیگه
انقدری که بهش درگیر این موصوع شده بودم که یادم رفته بود اصل کاری همین درس خوندنه
خوب به حرفام گوش کن،من نه تورو بعنوان رقیب حساب میکنم و نه از بابت این حرفا سودی بهم میرسع
اولا که دور مشاورو خط بزن،خود تو بهترین مشاوری هستی که میتونی داشته باشی بهترین کسی که از توانایی ها و ظرفیتت خبر داره خود خود خودت هستی
(پ.ن:اگه مشاوری پیدا کردی که بهت یاد بده چطور برنامه خودتو بنویسی مشاور خوبی بوده در غیر این صورت صرفا بهت ی برنامه ده ساعته میده که بخوتی و تو هم برای یه مدت با این برنامه پیش میری ولی مطمعنن نمیتونی بعد نهایتا دو سه ماه با برنامه اش بری)
دوما از همین الان من مطمعنم اگه روزی پنج ساعت مطالعه داشتی باشی به رشته های تاپ میرسی
سوما رو درسایی که صریب بیشتر دارن مثل ادبیات (توی عمومیا)و زیست (توی تخصصیا)باید بیشتر وقت بزاری این دروس انفجاری رتبه اتو بالا میبرن
چهارم اینه که تا چشم بهم بزنی یه سال گذشته و میرسی دوازدام سعی کن پایه درسایی مثل ریاضی شیمی و زیستت خوب باشه که اونموقع به مشکلی بر نخوری
با ارزوی موفقیت