2777
2789

تو گروه کلاسی دخترم مدیر موسس معلم شیفت صبح و معلم دخترم که شیفت بعد از ظهر هستن عضون و اولیا چند وقت پیش بستگان معلم دخترم فوت شد و معلم شیفت صبح بجای ایشون مشق بچه های مارو گذاشتن تو گروه بماند که آفتاب افتاده بود پای تخته و یسری کلمات بخاطر نور شدید اصللااا مشخص نبود و هرچی مادرا میگفتن چیزی معلوم نبست خانوم با پرویی کامل فقط همین متنو تایپ میکرد ک متن واضحه 

دوتا کاربرگ برای آخر هفته گذاشت تو گروه گفت پرینت بگیرید بچه ها انجام بدن بیارن شنبه

یکی از مامانا تو گروه گفت میشه اینارو تو مدرسه پرینت بگیرید هزینشو مادرا پرداخت کنن منم تایید کردم گفت نه اینا تکالیف اخر هفته بچه هاس به مدرسه ربطی نداره خانومه گفت اخه واس پیدا کردن اختلاف این دوتا ماهی من از کجا تا کجا باید برم برا پرینت شاغلم سختمه پس اگر نمیشه بی زحمت یه کتاب کاربرگ معرفی کنید مدرسه های دیگم دارن همین کارو میکنن خانومه گفت این کار غیرقانونیه و مدرسه های دیگه اگر اینکارو میکنن دارن تخلف میکنن 😕 همینطور که مامان یکی از بچه ها داشت صحبت میکرد منم داشتم میگفتم اره واس من با بچه نوزاد سخته تا کجا برم برا پرینت دوتا برگ زد گروهو قفل کرد نوشت این گروه فقط برای تکالیفه😕هیچکس حق حرف زدن تو این گروه نداره ما خیلی ناراحت شدیم و یکمی تو پی وی هم دلخوری کردیم و 

فرداش جلسه گذاشتن من چون کار داشتم نتونستم برم ولی دیدم گروه باز شده مادراهم حرف میزنن حالا راجب بهداشت بچه ها مشقا که زیاده و بیشترشو خودمون انجام میدیم تا بچه ها

بقیش پست بعدی 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍

کامل گفتی لایک کن

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوووووو

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

جوجوها خوبن 

چقدر زود گذشت دخترت مدرسه میره خدا حفظش کنه عزیزم 

کل کل نکن باهاشون اصلا 

لج میکنن دیگه چند ماه تحمل کن تا تموم شه امسال

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

تا امروز که معلمشون خیلی زیاد مشق داده بود خیلی زیاد از پنجشنبه جمعه هم بیشتر منم شوخی شوخی گفتم ماشالا خانوم اجازه  میشه من اول غذامو درست کنم بعد مشقامو بنویسم

بعدش رفتم پی ویش گفتم ک شوخی میکنم ناراحت نشی و اینا 

معلم خود دخترم خیلی خوبه باهممون راحته میگه میخنده

گفت نه عزیزم این چه حرفیه من میدونم شوخیه و اینا قلب و بوس اینا فرستاد رفتم گروه دیدم پیاممو پاک کردن مطمئنم هستم کار همون معلم شیفت صبحیس میخوام این پیامو بفدستم از گروه لفت بدم متوجه کار زشتش بشه همه میتونن شوخی کنن حرف بزنن به من میرسه اخ میشه

اینو بگم👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

من از گروه لفت میدم لطفا دیگه منو اد نکنید چرا باید تو گروهی باشم که انقد شخصیتم زیر سوال بره اون از اونسری که وسط نظراتمون گروه قفل شد اینم از این حالا برید تمام پیامایی که فرستادمم پاک کنید اگر اینطوری آروم میشید

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ / ۱۴۰۲ تیکر من آبی شد😍
چه نیازی هست حتما پرینت باشه تو دفتر بنویسید براش بعد تخته رو هم دانش آموز تو کلاس خودش یاد داشت بکن ...

پیش دبستانین عزیز

چقدر حساسی شما

حق با معلم بود کاملا

وسط گروه درسی حرف بی ربطی زدین اونم پاک کرده😐

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
جوجوها خوبن چقدر زود گذشت دخترت مدرسه میره خدا حفظش کنه عزیزم کل کل نکن باهاشون اصلا لج میکنن دیگه چ ...

قربونت مالکومی گل پسرت خوبه سلامتی اره دختر ما پیر میشیم اونا جوون😍😍😍

جهنم لج کنن همه میگن میخندن به من میرسه وا میرسه خواهر

تا امروز که معلمشون خیلی زیاد مشق داده بود خیلی زیاد از پنجشنبه جمعه هم بیشتر منم شوخی شوخی گفتم ماش ...

تیکه انداختی به معلمه شاکی هم هستی🫥🫥🫥

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.