2777
2789
از لحاظ روحی یکم افسردم ولی مشکل خاصی ندارم با بچه به مشکل خاصی برنخوردن؟ مثلا بچه دوسش نداشته باشه؟ ...

عزیزم والا در رابطه با افسردگی نمیدونم چون خواهرم و‌شوهرش مشکل خاصی از لحاظ روحی نداشتن 

اما بچه خیلی بی قراری میکرد بعد از پنج ماه خوب شد بی قراریش کمتر شد و الان با باباش(شوهرخواهرم) خیلی رابطه ی نزدیکتری داره  با اینکه  کوچیکه

عزیزم والا در رابطه با افسردگی نمیدونم چون خواهرم و‌شوهرش مشکل خاصی از لحاظ روحی نداشتن  اما ب ...

آخی طفلک.منم از این میترسم بچه بی قراری کنه و منو مادر حساب نکنه.مرسی از راهنماییت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجرد میمونم چون آدمی رو که به خاطر خودم دوسم داشته باشه رو پیدا نکردم همه پول میخوان

من اصلا نيتم دخالت نيست و سوال شما اصلا چيزه ديگه اي هست ولي يه نظري ميدم گوشه ي ذهنت داشته باش، برو سوال كن راجب شرايط سني واسه بچه اوردن اگه فرصت داشتي عجله نكن بيشتر فكر كن و به خودت وقت بده ، اينو گفتم چون من يه برادر دارم قبلا مشكل اعتياد داشت و الان ترك كرده ( خيلي فكرش شبيه شماست ) شما رو براي پولتون ميخوان داداش منو هيچيشو نميديدن فقط اشتباه گذشتش سيخ شده ميره چشم همه ، پارسال عجولانه تصميم گرفت گفت من ازدواج با عشق ميخوام نه كسي كه عيب گذشتمه بگيره داشت از ايران ميرفت ولي شكر خدا من نذاشتم گفتم صبور باش اگرم ميخواي بري الان نرو ، خودشو مشغول كرده با شعر گفتنو اينا شاعره ، شما هم خودتو با كارتو يه هنر مشغول كن يه چندوقت صبر كن ، همه آدما مثل هم نيستن ، من تونستم رو داداشم تأثير بذارم اميدوارم شما هم مثل خواهر به حرفم گوش بدي و فعلا دست نگه داري، ببخشيد پر حرفي شد ، موفق باشي 

ازدواج رو کلا گذاشتم کنار ولی میترسم بچه ازم خوشش نیاد و منو مادر حساب نکنه

با چنتا مادر دوربرت صحبت کن .هرچی کم سنتر باشه راحتتر قبولتون می‌کنه .بخصوص دخترها .احتمالا ب شما چون مجردی فقط دختربچه بدن .اگ قصدتتون جدیه همه جوانب بسنجین.مطالعه و مشاوره کودک بری قبلش خوبه.

مجرد میمونم چون آدمی رو که به خاطر خودم دوسم داشته باشه رو پیدا نکردم همه پول میخوان

منم همین بلا بسرم اومده الان دارم از همسر دومم جدامیشم فقط واس تفریح و پول اومد سراغم.هنوز جدانشده ی همسایه چنبار بار منو مامانم دیده ازشون خرید کردیم تا مامانم آشنایی داده گ خونمون فلانجاست .اینبار ک تنها رفته گفت آقاهه با پسراش اومدن گفتن دخترتو میخایم حالا من فقط با ماسک دیدن و اینک الان بخاطر افسردگی خ چاق شدم ۱۵کیلو اضافه وزن دارم الان جذابیتی ندارم تابلوعه بخاطر شرایط مالی مادرم اومدن جلو .خ ناراحتم.ولی ناامید نشو .فقط موقعیت مالیت ب هیشکی نگو .مث داماد  داییم بعد چندسال اومده ثروتش رو کرده گفته میخواستم قبلش مطمئن بشم .

۳۲ آخه بس که تنهام دلم میخواد یکی رو داشته باشم 

قانون گذاشته بودند به بالای ۳۰ بدهند.

حالا تحقیق کن.

چرا ازدواج نمی کنی؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

سخته

ولی پیدا میشه آدم دل سیر و با کرامت هم که زن رو بخاطر شخصیتش بخواد

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
من اصلا نيتم دخالت نيست و سوال شما اصلا چيزه ديگه اي هست ولي يه نظري ميدم گوشه ي ذهنت داشته باش، برو ...

ممنون عزیزم امیدوارم هر چه زودتر برای داداشت هم یه عروس خوب قسمت بشه.... ولی آخه از پرورشگاه هم بچه بیارم اگه ازدواج هم کنم میتونم باز مادرش بشم فکر کنم چون بچه خودم نیست مردا قبولش کنن و به عنوان یادگار عشق سابق نبیننش.   

منم همین بلا بسرم اومده الان دارم از همسر دومم جدامیشم فقط واس تفریح و پول اومد سراغم.هنوز جدانشده ی ...

انشالله مشکلت با همسرت حل بشه بمونید کنار هم. ولی سخته همه اینجوری ببیننت👈💸💶💰