2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه تایپی شد مجردم نه محروم

بالا چهل سال زمین  باید داشته باشی بزنی به اسمش  مشکل مالیم نداشته باشی   بعدش دیگه کارای دفتریه.   مطمعنی میتونی بیاری بزرگ کنی ما بچه های خودنونم خیلی رو اعصابن میتونی  صبور باشی ؟ 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

ماشالا بهت اتفاقا تا سه سال دیگه از پرورشگاه بچه میارم البته من متاهلم 

ولی به مجردایی با شرایط شما خیلی سریع تر بچه میدن

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
خواهرت خودش بچه نداره؟

نه گلم بچه نداره خیلی وقته 

ولی اول ازت ازمایش میگیرن از لحاظ روحی روانی و این چیزا و اینکه شش ماه به صورت ازمایشی  پیشتون میمونه البته دو سال تو نوبت بودن چون  بعضی شرایطش سخته

نه گلم بچه نداره خیلی وقته  ولی اول ازت ازمایش میگیرن از لحاظ روحی روانی و این چیزا و اینکه شش ...

از لحاظ روحی یکم افسردم ولی مشکل خاصی ندارم با بچه به مشکل خاصی برنخوردن؟ مثلا بچه دوسش نداشته باشه؟ 

اگ مطمئنی میتونی مث مادر واقعی واسش باشی کسی تحقیرش نکنه خوشبختش کنی خ خوبه .ولی هم با خانوادت مشورت ...

ازدواج رو کلا گذاشتم کنار ولی میترسم بچه ازم خوشش نیاد و منو مادر حساب نکنه

مطمئنید راحت تر میدن؟ اصلا چه طوری باید درخواست بدم؟

خواستي بياري ٥،٦ ساله بيار هم راحت تره هم خودش متوجه هست پدر و مادر اصلي نداره و دركش ميرسه و بزرگ كردنش تا اون سن سخته واسه شما كه شاغلي ، به نظر من دخترم بيار چون تو امضاتون هم هست ميخوايد مجرد بمونيد، راستي ميشه بگيد چرا؟ اگه خواستي بگو ببخشيد پرسيدم

خواستي بياري ٥،٦ ساله بيار هم راحت تره هم خودش متوجه هست پدر و مادر اصلي نداره و دركش ميرسه و بزرگ ك ...

مجرد میمونم چون آدمی رو که به خاطر خودم دوسم داشته باشه رو پیدا نکردم همه پول میخوان