2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 11913 بازدید | 943 پست
سلام اسی میشه یه سوال بپرسم؟ازدواج مرد ۷ تیر و خانم ۱۲ ابان چطوره؟

سلام،خانوم میتونه عاشق مرد باشه اما مرد اونقدر عاشق خانومه نیست، یعنی کمتره! زن از نظر احساسی ممکنه گاهی کم بیاره و نیازهاش تامین نشه، مرد گاها کمی بد اخلاق هست و تند خو میشه اما از سمت دیگه هم میتونه آروم باشه، مرد پتانسیل اینو داره که موفق و پولدار بشه،خوش شانسه از این نظرا.

خانومه هم ذاتا لوند و عاشق دلبری کردنه، اون تا ابد دنبال عشقه و قلب با محبتی داره منتهی عاقل نیست.

ازدواجشون نشد نداره اما باید برای سرپا نگه داشتن این رابطه تلاش زیادی بکنن ، شاآاااید موفق بشن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
سلام،خانوم میتونه عاشق مرد باشه اما مرد اونقدر عاشق خانومه نیست، یعنی کمتره! زن از نظر احساسی ممکنه ...

منظورتون از اینکه نیاز هاش تامین نشه محبت و توجه هست؟

اگه خانوم و آقا خوب همو بشناسن و نیاز های همو دستشون بیاد و سعی کنن توی اون مسیر ادامه بدن چی؟ این ازشون ممکنه؟

مرد میتونه توی زندگی عاشق زن بمونه؟ منظورم اینه دو روز بعد هوس یکی دیگه نکنه

چون تاجایی که من میبینم حداقل خود اقا خط قرمز اولش خیانت هست 

بعدشم به شددددت مهربون ک خوش قلبه برای همین فک میکنم با این مهربونی و دلبری کردن ذاتی من میتونه سازگار باشه

نظر شما چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورتون از اینکه نیاز هاش تامین نشه محبت و توجه هست؟اگه خانوم و آقا خوب همو بشناسن و نیاز های همو د ...

چون من مرد رو ادم لجباز یا خودخواهی نمیبینم اینطوریه که باهات راه میاد

درسته یکم فراموشکاره ولی باز اینطوری نیس بگه همینی ک هس میخای بخای میخای نخا

بسازه

منظورم این بود

منظورتون از اینکه نیاز هاش تامین نشه محبت و توجه هست؟اگه خانوم و آقا خوب همو بشناسن و نیاز های همو د ...

ببین عزیزم ، شما ذاتا بینتون درک و تفاهم هست اما اینجا بحث سر رضایت و نارضایتی هست!

زن ته دلش ممکنه از رویه و رفتار مرد ناراضی یا دلخور بشه که البته من توصیه میکنم داخوری هاش رو جدی نگیره، چون اگر این حس ها کنترل نشن پس فردا به مشکل میخوره، سر خودش رو جوری گرم نگه داره که روی اعصاب مرد قدم نزنه!

این مرد گاها بی توجه و فراموشکار میشه و البته قدری هم ظاهر بینه، یعنی زیبایی همیشه میتونه توجهش رو جلب کنه،مثال میزنم ، اگر یک روز آرایش قشنگ داشته باشی و زیبا باشی و خواسته ایو مطرح کنی بیشتر امکان داره اونو انجام بده تا اینکه سر و ضعت پریشان و نا مناسب باشه!

از طرفی هم آرامش توی رابطه برای این مرد خیلی مهمه اگر مدام بینتون درگیری باشه بعید هم نیست دنبال آرامشش جای دیگه ای بگرده!

چون من مرد رو ادم لجباز یا خودخواهی نمیبینم اینطوریه که باهات راه میاددرسته یکم فراموشکاره ولی باز ا ...

چون قلبا با محبت هست و اصلا ضعف داره روی همین داستان ها که دلش میخواد مورد و مرکز توجه باشه!

اون ذتا آروم و متین هست و تو باید خیلی با سیاست عمل کنی نه اینکه هیجان زده و احساسی !

ببین عزیزم ، شما ذاتا بینتون درک و تفاهم هست اما اینجا بحث سر رضایت و نارضایتی هست!زن ته دلش ممکنه ا ...

اره دقیقا

مثلا من اینطوری شناختمش که یک ادم حامی هرچی از دستش بربیاد برای خوشحالی خانواده اش میکنه 

اما از اون طرف ادم مضطرب و حساسی هست ممکنه کمی گیر بده اما قصدش محدود کردن نیست ، قصدش مراقبته و از نگرانی میگه

و کمال گرا بودنش که الان شخصیش کرده قبلا روی منم بود بعد دید من زیاد اوکی نیستم ینی در حد اون این ویژگی رو ندارم گفت من تورو مجبورت نمیکنم اما کنارهم برای بهتر شدن چه قیافه چه اخلاق چه رابطه تلاش کنیم

اره همیشه شنیدم ازش ک میگه من دنبال اینم‌زندگیم با ارامش باشه پاشم برم ورزشمو کنم بعد برم سرکارم بعد بیام خونه پیش تو کنار تو باشم 

کلا انگار ذاتا آرومه ، من قبلا خیلی بد رفتار میکردم چون هنوز ب این درک نرسیده بودم‌اما الان حتی اگه بحثم میشه بینمون که خداروشکر شاید دوسه هفته ای ی بار باشه من کوتاه میام چیزی نمیگم اروم که شد بعد کم کم با شوخی باهاش حرف میزنم و اونم اشتباهاتشو میفهمه

من قبول دارم یخورده حساس و به قول خودش نازک نارنجیم ، اینکه اون نتونه اون حجم از محبت رو بهم بده من ضعف اون نمیدونم ضفع خودم میدونم ، چون حس میکنم این ویژگی منفی منه که تا بی نهایت توجه و محبت میخام 

بدا همین میبینم اون سرگرم کارش هست منم ی جا خودمو درگیر میکنم کخ دم دست نباشم

اره دقیقامثلا من اینطوری شناختمش که یک ادم حامی هرچی از دستش بربیاد برای خوشحالی خانواده اش میکنه ام ...

آفرین عزیزم، از چالش و درگیری دوری کن، چون این ضعف تو هست و نه تنها با این مرد بلکه با تمام مرد های جهان به مشکل خواهی خورد!

تو باید بیش از هر کسی خودت رو دوست داشته باشی و بتونی سرگرم کردن خودت رو یاد بگیری، از نظر روحی تو خیلی حساس و لطیفی و همین لطافت ها و زنونگی ها زیبات کردن اما اگر بیش از اندازه بشن باعث آزار خودت و دیگران میشه، این مرد ارزشش رو داره واسش وقت بذاری اما همونطوری که گفتم اولویت هات باید تا حدی تغییر کنن، یه چیزم بدون خونواده ش براش مهم هستن حتی اگر ازشون فاصله بگیره، اون قسمت رو هم رعایت کن همیشه هواشون رو داشته باش.

آفرین عزیزم، از چالش و درگیری دوری کن، چون این ضعف تو هست و نه تنها با این مرد بلکه با تمام مرد های ...

اره مخصوصا مادرش

مثلا برای روز مادر خودم پیشنهاد دادم‌برای مادرش پالتو یا پلاک طلا بخرن ، ینی یطورایی این‌احترام رو به چشمش نشون  میدم 

از اون طرفم اون وقتی باهاش حرف میزنم میبینم که میگه اره بعد زندگی هرچقدر برا مادر خودم‌کمک کنم خانواده توام‌درنظرم هستن ، منطورم اینه خودخواه نیست که فقط بگه خانواده من

من چطور میتونم بیشتر اونو عاشق خودم کنم عزیزم؟؟

حس میکنم چون یخورده ام کم حرفه ماهم بیشتر چت میکنیم تا دیدن ، انگار یکم حوصله سر بر بشه همچین چیزی 

اره مخصوصا مادرشمثلا برای روز مادر خودم پیشنهاد دادم‌برای مادرش پالتو یا پلاک طلا بخرن ، ینی یطورایی ...

نه ابداااا اینطور نیست که بگه فقط خونواده ی من،منتهی شرایط ستاره ای همیشه مهم هستن که مثلا ببینیم فلان خواهرِ تو چه روز و ماهی متولد شده و یا مادر اون متولد چه تاریخی هست و ... اینا همه تو پر رنگ بودن یا کمرنگ بودن ارتباط مهمه.

درباره ی عشقش به تو ، اندازه ش ذاتی هست و کم یا زیاد نمیشه اما درباره ی حسش به خودت میتونی کاری بکنی و اونم همون اطمینان و آرامشی هست که بهش میدی.

دیگه اینکه همو نمیبینید جالب نیست و به قول خودت رابطه کسل کننده میشه ولی چاره ای نیست

سلام  عزیزم خصوصی چک کن لطفا❤

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄