2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 11971 بازدید | 947 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت مختلطه. الکی خودتو بخواب نزن

منافع بخطر نیفته زنیکه؟ که میای توهین میکنی

از فساد جز فاسد حمایت نکند.

پیام نده چون نمیخونم بمون سوزان سوزان

الله. پاک باش و خدمتگزار. دنیا فریبندس. عمر کوتاهه. حساب کتاب نزدیکه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

سلام

در مورد من میگین

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
من 1372/7/26شوهرم1363/9/23

جالبه عزیزم، رابطه بین شما تقریبا دوطرفه هست!!!

یک مقدار عدم تعادل دارید هردوتون ، تو بیشتر از لحاظ خلق و خو!

عشق و علاقه ی دوطرفه! اما تفاوت هاتون زیاده از نظر ذاتی و اخلاقی همین ممکنه باعث اختلاف عقیده بشه اما تهش کشش هست،شوهرت هم ازت حساب میبره و هم میتونه دلسوزت باشه، اون مرد مهربون و عاقلی هست و سیاستش از تو خیلی بیشتره، تو زن ساده اما باهوشی هستی و شما دوتا حقیقتا کامل کننده ی هم میشید،تو باید سعی کنی بهش اعتماد کنی و اونم باید بدونه که گاهی توصیه های تورو جدی بگیره! از نظر من همه چیز بینتون خوبه

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
جالبه عزیزم، رابطه بین شما تقریبا دوطرفه هست!!!یک مقدار عدم تعادل دارید هردوتون ، تو بیشتر از لحاظ خ ...

سلام ندا جونم 

خوبی ؟ 

ندا بنظرت پسر ۱۶ اسفند چطور آدمیه 

خوبه برا رفاقت ؟ قابل اعتماده؟ هول که نیس؟ 

خودمم که میدونی ۱۹ آذر 

سلام ندا جونم خوبی ؟ ندا بنظرت پسر ۱۶ اسفند چطور آدمیه خوبه برا رفاقت ؟ قابل اعتماده؟ هول که نیس؟ خو ...

سلا عزیز دلم ممنونم توچطوری ❤️

نه مناسبت نیست نفس

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot