2777
2789

من ۲۲سالمع 

چند مدت رفتع بودم پیش عمم..عمم گفت شوهرم از کسی بدش میومده و رفته از کل هیکلش ایراد گرفته

حالا نگو از منم بدش میاد و با ایراد گرفتن توی جمع منو ضایع کنه

دخترشون همسن منه و منو رقیب دخترشون میدونن

هربار توی جمع با مسخره بازی بهم میگن هنوز چوپانی ماهی فروشی چیزی نیومده بگیرتت؟و هربار هر خاستگار بدی میاد میگن دیگه بهتر از این نمیاد برات

دیشب هم شوهر عمم گفت اندامت مث ۱۴سالهاست سرت مث پیرزنا منم سعی کردم اروم باشم گفتم اتفاقا تازه وزن اضاف کردم دوست هم ندارم کسی راجبم نظر بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خونسردی من با شناختی که از خودم دارم میگفتم شوهر عمه جان سرت رو تن خودت باشه نه تو شلوار بقیه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

از این به بعد بگو فکر کنم منو با دخترت داری اشتباه میگیری(با لبخند)

یا وقتی گفت خواستگار از این بهتر برات پیدا نمیشه بگو(عه وا برای دخترتون خواستگار خوب نمیاد که همه رو اینطور میبینین؟)